Rekrytointipalvelut

Opteam rekrytointi – rekrytointikumppaninasi hoidamme puolestasi koko rekrytoinnin tai prosessin määritellyt osa-alueet. Rekrytoimme osaajat Suomesta ja kansainvälisesti. Lisäksi tarjoamme SHL-arviointeja ja psykologisia soveltuvuusarviointeja.

Tarjoamme kaikki rekrytointipalvelut valtakunnallisesti. Rekrytoinnin asiantuntijoidemme käytössä ovat kattavat hakukanavat ja osaajaverkostot sekä vahva paikallinen työmarkkinatuntemus.

Rekrytointi

Rekrytoinnin ulkoistaminen vapauttaa resursseja tuottavaan työhön

Toimimme luotettavana rekrytointikumppanina ja hoidamme puolestasi yksittäisen rekrytoinnin, on going -rekrytoinnit, rekrytointiprosessin osa-alueet, hankkeet, uuden yksikön perustamiseen liittyvät rekrytoinnit sekä tarvittaessa konsultoimme henkilöstöresurssoinnin osa-alueita.

Työskentelytapamme on nopea ja laadukas, jonka kokeneet rekrytointikonsulttimme toteuttavat: yleensä työsopimus päästään allekirjoittamaan noin viiden viikon kuluttua haettavan henkilön kartoituspalaverista. Tämän ajan sinä voit rauhassa keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Koulutetuilla rekrytointiammattilaisillamme on vahva kokemus rekrytointityöstä sekä vankka toimialatuntemus. Opteam käyttää rekrytoinnin kompetenssikartoituksessa, karsintavaiheessa, valinnan tukena, sisäisessä työmarkkinassa tai uuden henkilön tuottavuuden mittareissa SHL Group Ltd:n kustantamia kompetenssipohjaisia arviointimenetelmiä ja -työkaluja, jotka mahdollistavat laadukkaan, luotettavan ja tehokkaan soveltuvuusarvioinnin osana rekrytointiprosessia.

Henkilöarvioinnit rekrytoinnin tukena

Käytössämme on laaja valikoima psykologisia arviointimenetelmiä. Palvelumme tuotetaan yhteistyössä Baronaan kuuluvan Psykologitoimisto Crescon kanssa. Cresco on työn ja organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Henkilöarviointi antaa lisävarmuuttaa päätöksentekoon, tukee hyvää työnantajaimagoa ja tehostaa ehdokkaan työssäkehittymistä

Vakuudeksi rekrytointimme luotettavuudesta annamme jokaisessa tapauksessa ammattitaitotakuun: mikäli työntekijän työsuhde joudutaan päättämään koeajalla ammatillisen osaamattomuuden takia, etsimme uuden tekijän tilalle veloituksetta.

HYÖDYT ORGANISAATIOLLESI:
  • Koulutetun ammattilaisen suorittama rekrytointiprosessi pienentää virherekrytointien riskiä
  • Voit keskittyä rauhassa omaan ydintoimintaasi
  • Ammattitaitotakuu varmistaa palvelun laadun: rekrytointi on Opteamin ydinosaamista
  • Tarvittaessa saat meiltä myös henkilöarvioinnit rekrytointipäätöksen tueksi.
TUTUSTU REKRYTOINNIN REFERENSSITARINAAN:
LUE MYÖS:

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lähimpään Opteam-toimistoon taiJÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ