Referenssit

Opteam on työelämää vastuullisesti uudistava rekrytoinnin ammattilainen ja muuttuvan työelämän asiantuntija. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja, jotka perustuvat pitkäaikaiseen henkilöstöalan asiantuntijuuteen sekä vahvaan työmarkkinatuntemukseen eri toimialoilla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ
Nuoret Leijonat

Nuoret Leijonat

Haluamme kehittää Nuorten Leijonien stressinhallintaa ja joukkueen yhteistä työskentelyä jääkiekkovalmennuksen ohella. Tarvitsemme henkistä valmennusta, joka siivittää joukkueemme maailmanmestaritasolle. Onnistuuko?

Onnistuu. Tiimivalmennuksemme sopii yritysmaailman lisäksi urheiluun; valmennamme yksilöitä tunnistamaan sekä omat että tiiminsä vahvuudet ja käyttäytymistavat. Persoonallisuusprofiloinnin ja muiden erilaisten valmennusmenetelmien avulla joukkue oppi luottamaan toisiinsa, sietämään painetta ja sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Näistä tavoitteista koottiin Menestyksen portaat, joukkueen askelmerkit menestykseen. Menetelmämme toimivuus on taattu: kultajoukkueiden lisäksi valmennamme jatkuvasti yritysmaailman menestysjoukkueita.

Lue lisää Nuorten Leijonien mentaalivalmennuksesta >>
Leijonat.fi >>

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ
Vuokatin urheiluopisto

rekrytointi

 

Tarvitsemme eläköityvän henkilökunnan tilalle uusia osaajia haastaviin ja monipuolisiin tehtäviin. Tilojamme ja harjoittelupaikkojamme käyttävät sekä harrastajat että huippu-urheilijat, joten edellytämme myös henkilökunnaltamme huippuosaamista ja -asennetta. Haluamme ulottaa haun valtakunnalliseksi, jotta löydämme varmasti parhaat ammattilaiset. Onnistuuko?

Onnistuu. Paikallisen toimistomme rekrytointikonsultti hoitaa haastavan haun ja vapauttaa asiakkaan ajan rekrytointiprosessin hoitamisesta tuottavaan työhön. Pidämme asiakkaan jatkuvasti ajan tasalla rekrytointien etenemisestä. Hyödynnämme valtakunnallista toimistoverkostoamme ja kattavia hakukanaviamme parhaan osaajan löytämisessä. Koko rekrytointi hoituu asiakkaalle vaivattomasti, ”avaimet käteen” -ratkaisuna.

“Koko rekrytointiyhteistyö oli meille joustavaa ja mutkatonta. Vuorovaikutus Opteamin rekrytoijan kanssa oli helppoa. Jos jotain uutta ilmeni rekrytointiprosessin aikana, sen pystyi tuomaan esille ja prosessi mukautui tarvittaessa. Opteamin rekrytoija halusi aidosti löytää huipputyypit, eikä tyytynyt vähempään. Myös rekrytoinnin jälkeen varmistettiin, että olimme tyytyväisiä valittuihin työntekijöihin.”
Timo Welsby, rehtori, Vuokatin Urheiluopisto

Lue koko referenssitarina Vuokatin urheluopiston rekrytoinneista >>
Vuokatin urheiluopisto >>

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ
Raisio

valmennus

Tarvitsemme valmennusta, jolla parannetaan entisestään henkilöstön vuorovaikutustaitoja ja tehostetaan sekä yksittäisten ihmisten että eri ryhmien yhteistyötä. Lopputavoitteemme on auttaa henkilökuntaa tehokkaammin saavuttamaan yrityksemme yhteiset tavoitteet. Onnistuuko?

Onnistuu. Insights Discovery -kehittämisjärjestelmä antaa konkreettisen työkalun ihmisten väliseen viestintään. Valmennusmenetelmämme avulla saadaan käsitys omasta viestintätyylistä ja sen vaikutuksista muihin ihmisiin viestintätilanteissa. Näin organisaation jäsenet pystyvät työskentelemään paremmin kohti yhteistä tavoitetta.

”Puntaroituamme monia eri vaihtoehtoja päädyimme Opteamin Insights Discovery -valmennukseen, koska menetelmä tuntui helpoimmalta sisäistää ja prosessien lopussa saadut raportit vaikuttivat selkeimmiltä. Workshopien jälkeen suuri osa osallistujista totesi valmennuksen olleen valtavan hyödyllinen. Sen vaikutukset näkyvät jokapäiväisessä työssä; miten ihmiset viestivät toisilleen ja miten annetaan palautetta”
Johanna Jalava, henkilöstöpäällikkö, Raision Pohjois-Euroopan Välipalat -yksikkö.

Lue koko referenssitarina Raision Insights Discovery -valmennuksesta >>

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

rekrytointi

 

”Avaamme hotellin täysin uudella konseptilla ja tarvitsemme apua 50 palvelualan ammattilaisen rekrytointiin. Tavoitteemme on tarjota huippupalvelua yksilöllisissä ja innovatiivisissa puitteissa. Asiakaslähtöinen palveluasenne on uuden henkilökunnan tärkein hakukriteeri, sillä positiivinen palaute on hotellin elinehto. Onnistuuko?”

Onnistuu. Yhdistämme uuden hotellikonseptin kiinnostavuuden Opteamin laajaan osaajarekisteriin ja kattavaan hakukanavaosaamiseen. Seulomme parhaat ehdokkaat taitavilla haastatteluilla sekä keskusteluilla suosittelijoiden kanssa. Rekrytointipäätösten tueksi hyödynnämme työntekijätasolla asiakaspalvelutyylikyselyä ja palvelupäällikkötasolla psykologisia soveltuvuusarviointeja. Vajaassa kuudessa viikossa hakuajan päättymisen jälkeen valittavat henkilöt ovat tiedossa.

”Hotellin menestyksen kannalta henkilökunta on aivan keskiössä. Onnistuimme löytämään oikeita ihmisiä oikeaan paikkaan Opteamin avulla. Hakuprosessin kattavuus ja sujuvuus ja Opteamin tapa ottaa vastuuta prosessista on osoittanut, että valitsimme oikean rekrytointikumppanin.”

Mikko Kankaanpää, hotellinjohtaja, Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Lue hotellinjohtaja Mikko Kankaanpään haastattelu rekrytointiyhteistyöstä >>

Nanso Group Oy

opteam_referenssi_nanso

”Toteutamme organisaatiossamme tehostamistoimenpiteitä kilpailukyvyn ja kannattavuuden parantamiseksi. Haluamme toimia vastuullisen henkilöstöjohtamisen periaatteita noudattaen ja löytää kumppanin, jonka avulla voimme tukea irtisanottujen työntekijöidemme nopeaa uudelleen työllistymistä. Onnistuuko?”

Onnistuu. Kokeneet HR-asiantuntijamme toteuttavat yrityksellenne sopivia ryhmämuotoisia uudelleensijoittumisvalmennuksia sekä työntekijä- että toimihenkilötason osaajille. Räätälöimme myös erikseen esimiehillenne tarkoitetun irtisanomistilanteen valmennuskokonaisuuden. Tavoitteenamme on edesauttaa irtisanottujen työllistymismahdollisuuksia ja vahvistaa yrityksenne vastuullista työnantajakuvaa. Haluamme rakentaa tiiviin ja vuorovaikutteisen palvelusuhteen yritykseenne, jotta pystymme huomiomaan henkilöstönne erityistarpeet haastavassa sopeuttamistilanteessa.

”Valitsimme Opteamin, koska he paneutuivat asiantuntevasti tarpeisiimme henkilöstöämme arvostaen ja kuunnellen”,
Virpi Waldén, henkilöstöjohtaja, HR director, Nanso Group Oy

 Nanso Group Oy >>

VAK

opteam_referenssi_vak


”Olemme avaamassa uutta elementtitehdasta, johon tarvitsemme osaavia ja motivoituneita työntekijöitä. Tulemme rekrytoinnin lisäksi kouluttamaan kaikki valitsemamme työntekijät. Haluamme rekrytointiprojektin kumppaniksi asiantuntevan ja kustannustehokkaan rekrytointialan ammattilaisen. Onnistuuko?”

Onnistuu. Tarjoamme teille asiantuntevaa ja tehokasta rekrytointipalvelua, jossa korostuu huolellinen rekrytointiprosessin etukäteissuunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa. Tuemme teitä hakijoiden ennakkovalinnassa ja testaamisessa, tarjoten teille luotettavaa lisätietoa hakijoiden soveltuvuudesta tarjoamiinne tehtäviin. Haluamme säästää teidän aikaanne ja huolehdimme lisäksi monista prosessiin liittyvistä käytännön työvaiheista. Kiinnitämme erityistä huomiota antamiinne hakukriteereihin ja pyrimme löytämään juuri oikeat henkilöt yrityksenne palvelukseen.

”Opteamin tarjoamassa rekrytointiratkaisussa osaaminen ja hinnoittelu kohtasivat hienosti”, Juho Sipilä, tehdaspäällikkö, VAK.

Lue VAKin tehdaspäällikkö Juho Sipilän haastattelu yhteistyöstä >>

VAK >>

Captol Invest

opteam_referenssi_captol

“Tarvitsemme valmennuskumppanin, joka tarjoaa henkilöstömme työhyvinvoinnin ylläpitoon ja jatkuvaan kehittämiseen selkeitä menetelmiä ja tehokkaita työkaluja. Onnistuuko?”

Onnistuu. Toteutamme yhdessä kokeneiden HR-asiantuntijoidemme ja Insights-valmentajiemme kanssa valmennuksen, jossa hyödynnämme kansainvälistä Insights Discovery -oppimis- ja kehittämisjärjestelmää.  Insights-valmennus auttaa yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita parantamaan vuorovaikutustaitojaan sekä löytämään vahvuutensa ja hyödyntämään niitä.

Valmennus mahdollistaa työntekijöidenne ajankäytön hallinnan ja tiimityötaitojen kehittämisen. Esimiestehtävissä työskentelevät henkilönne oppivat valmennuksen avulla tunnistamaan työntekijöiden potentiaalin ja johtamaan tiimejä menestyksekkäämmin. Insights Discovery -menetelmä sopii monipuolisuutensa ansiosta myös myyntihenkilöstönne käyttöön. Uskomme tämän valmennuksen vastaavan sekä yrityksenne että henkilöstönne tarpeisiin.

Kalevala Koru

Kalevala-Koru-referenssi


“Tarvitsemme psykologisia soveltuvuusarviointeja tekevän kumppanin, joka tuottaa tietoa rekrytointipäätöstemme tueksi. Onnistuuko?”

Onnistuu. Järjestämme arviointipäivän rekrytointiprosessin loppuvaiheessa mukana oleville hakijoille. Arvioimme hakijaa useilla psykologisilla menetelmillä ja vertaamme saatuja tuloksia tehtävän vaatimuksiin ja menestymisen kannalta tärkeimpiin tekijöihin. Annamme palautteen ja suosituksemme valinnasta sekä yrityksen edustajille että arvioidulle.

Kevitsa Mining

Referenssi: Kevitsa

”Tarvitsemme lähes 300 kaivosalan huippuosaajaa yli 20 vuodeksi vakituiseen työsuhteeseen keskelle Lappia. Onnistuuko?”

Onnistuu. Meillä on kokemusta suurhankkeiden organisoinnista sekä kyky rekrytoida osaajia ympäri Suomea. Perustamme uuden toimiston hankkeen läheisyyteen, ollaksemme läsnä siellä missä asiakas ja suuri osa työnhakijoista on. Hyödynnämme työpaikkojen markkinoinnissa mahdollisuutta nauttia ainutlaatuisesta Lapin luonnosta. Vaativissa olosuhteissa työskentelevät hakijat testataan jo karsinta- ja valintavaiheessa soveltuvuusarvioinneilla.

Sokotel Oy

Referenssi: Sokotel

”Ammattitaitoisista kokeista on huutava pula, siksi tarvitsemme täysin uusia ratkaisuja rekrytointiin. Onnistuuko?”

Onnistuu. Rekrytoimme kokit Filippiineiltä, jossa teemme heille ammattitaitotestit ja opetamme keittiön perussanaston. Me varmistamme jo lähtömaassa, että kokkien osaaminen ja motivaatio vastaavat tavoitteita. Annamme heille kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin ja käytännön elämään Suomessa. Hoidamme työntekijöille tarvittaessa työ- ja oleskeluluvat, työsopimuksen, opastuksen lentokentältä, asunnon sekä tarvittavat viranomaiskäynnit. Pidämme heihin myös jatkossa säännöllisesti yhteyttä.

Tampereen ateria

Tampereen ateria

”Tarvitsemme osaavia ja tunnollisia työntekijöitä, joilla on mahdollisuus poikkeuksellisen joustavaan työntekoon. Onnistuuko?”

Onnistuu. Ratkaisu on Opteam Nestor, eläkeläisten oma työnvälityspalvelu. Nestorimme ovat ainutlaatuinen, motivoitunut ja nopeasti käytettävissä oleva työntekijäryhmä joustaviin työntekijätarpeisiin. Nestorit ovat kiinnostuneita juuri niistä projektitöistä, sijaisuuksista ja ruuhkahuipuista, jotka eivät säännöllistä työtä etsiville nuorille sovellu. Samalla nestorit tienaavat ekstraa eläkkeen päälle ja pysyvät aktiivisesti mukana virkeässä työyhteisössä.

Tampereen ateria >>

Ässät

Referenssi: Porin Ässät

”Joukkueemme tarvitsee valmennusmenetelmän, joka auttaa hyödyntämään jokaisen omaa persoonallisuutta. Onnistuuko?”

Onnistuu. Me hitsaamme yhteen sekä urheilujoukkueet että yritykset Insights Discoveryn avulla. Insights Discovery on yli 30 maassa käytettävä vuorovaikutustaitojen valmennusmenetelmä, joka on tehnyt ihmeitä niin porilaiselle patajoukkueelle kuin kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille. Valmennus auttaa ymmärtämään tiimipelaajan omaa persoonallisuutta ja parantamaan näin koko joukkueen vuorovaikutusta.

Normek

Normek

”Tilauskantamme kasvoi niin nopeasti, että meidän on rekrytoitava hitsaajia myös Suomen ulkopuolelta. Onnistuuko?”

Onnistuu. Puolassa sijaitseva toimistomme rekrytoi paikan päältä parhaat hitsaajat Suomeen töihin. Puolassa on paljon sertifioituja luokkahitsaajia, joille ei kotimaassaan tällä hetkellä riitä töitä. Me hoidamme rekrytoinnin sekä käytännön byrokratian ja virastokäynnit yhdessä työntekijöiden kanssa, tarpeen vaatiessa puolan kielen tulkin avustuksella. Rekrytoimamme puolalaiset hitsaajat ovat osoittautuneet erittäin ammattitaitoisiksi ja motivoituneiksi työntekijöiksi.

Normek >>

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri

Referenssi: HUS

”Tarvitsemme rekrytointikonseptin, joka vastaa eläköityvää Suomea uhkaavaan hoitajapulaan. Onnistuuko?”

Onnistuu. Meillä on kansainvälisen rekrytoinnin konsepti, joka huolehtii kieli-, kulttuuri- ja työelämävalmennuksesta jo lähtömaassa. Rekrytoimme ensiluokkaisia hoitajia Filippiineiltä, jossa oma paikallistoimistomme ja tarkoin valittu kumppaniverkostomme varmistavat rekrytoitavien osaamisen ja rekrytoinnin eettisyyden. Opteam Global -rekrytointikonseptimme on yksi keino varmistaa hoitohenkilöstön saatavuus pahenevassa työvoimapulassa.

Hok-Elanto

Referenssi: HOK-Elanto

”Tarvitsemme satoja osa-aikaisia kaupan kassoja paikkaamaan vakituisen henkilöstömme lomia, sairauslomia ja vapaita. Onnistuuko?”

Onnistuu. Rekrytoimme ja koulutamme jatkuvasti osa-aikaisia kassatyöntekijöitä. Järjestämme kaikille valituille työntekijöille Retail-passikoulutuksen, jossa käydään läpi muun muassa erilaisia asiakaspalvelutilanteita sekä opetellaan käytännön harjoituksessa kassajärjestelmän käyttöä. Järjestelmällinen rekrytointi- ja koulutusprosessimme mahdollistaa myös suurten työntekijämäärien rekrytoinnin.

Minun rekryhaasteeni on:

OTA YHTEYTTÄ