Kansainvälinen rekrytointi

Kansainvälisessä rekrytoinnissa olemme kotimainen pioneeri. Opteam Global -palvelukokonaisuutemme avulla hoidamme avaimet käteen -periaatteella juuri tarvitsemasi ulkomaisen työvoiman. Kansainvälinen rekrytointi on merkittävässä roolissa tämän päivän työelämässä.

Kansainvälinen rekrytointi

Kansainvälinen rekrytointi on muiden työllistämisratkaisujen ohella avainasemassa työvoimapulan ratkaisemiseksi. Opteamilla on omat maaorganisaatiot Puolassa, Slovakiassa ja Filippiineillä.

Opteam Global on vuosien kokemuksen myötä kehittynyt palvelukokonaisuus, jonka avulla voit hyödyntää kansainvälisten työmarkkinoiden mahdollisuuksia vaivattomasti ja turvallisesti. Palvelun konseptoituja ja käytännön työssä huippuunsa kehitettyjä osa-alueita ovat työnhakijoiden osaamisen tarkka kartoittaminen, suomen kielen opetus jo lähtömaassa sekä valittujen työntekijöiden huolellinen perehdyttäminen työskentelyyn ja elämiseen Suomessa.

Opteamin tarkoin valittu kumppaniverkosto, sitoutuminen auktorisoinnin edellyttämiin kansainvälisen rekrytoinnin pelisääntöihin sekä omat organisaatiot lähtömaissa ovat luoneet maineemme luotettavana ja eettisesti toimivana kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijana. Pidämme huolen siitä, että ulkomailta tulevat työntekijät saavat vastaavat työehdot kuin suomalaiset kollegansa sekä autamme hoitamaan tarvittavat työluvat ja rekisteröinnit asianmukaisesti.

HYÖDYT ORGANISAATIOLLESI:
  • Ratkaisu työvoimapulaan
  • Monivaiheisen prosessin hoitaminen ”avaimet käteen” -periaatteella, jolloin organisaatiosi voi keskittyä ydinliiketoimintaansa
  • Turvalliset ja eettiset toimintatavat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijoihimme >>Kansainvälisen rekrytoinnin pioneeri Suomessa