Henkilöstövuokraus helpottaa rekrytointia

Olemme yksi henkilöstövuokrauksen suurimmista toimijoista Suomessa: Opteamissa työskentelee 13 000 vuokratyöntekijää. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja järjestämme työntekijöillemme eri alojen lyhytkoulutuksia.

Henkilöstövuokraus on helppo ja kustannustehokas tapa löytää oikeat osaajat oikeaan aikaan. Henkilöstövuokrauksen kautta löydät osaajat myös asiantuntijatehtäviin, henkilöstö- ja taloushallintoon, asiakaspalveluun ja myyntiin.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus tuo ketteryyttä liiketoimintaan

Voit rauhassa keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi vuokraamalla projekti- ja sesonkityöhön motivoituneita ammattilaisia juuri silloin, kun heitä eniten tarvitset. Mikäli tarve työntekijälle vakinaistuu, voit halutessasi myös rekrytoida vuokratyöntekijän suoraan palvelukseesi. Henkilöstövuokraus helpottaa sinun rekrytointitarpeitasi.

Osaajaverkostomme käytössäsi

Vahva kaupan, HoReCan (hotelli-, ravintola- ja catering), hyvinvoinnin, rakennuksen, teollisuuden ja toimistoalan tuntemuksemme sekä koulutetut  rekrytoinnin ammattilaiset takaavat onnistuneen työntekijävalinnan. Helppokäyttöinen HR-järjestelmämme Contactor tukee tehokasta ajankäyttöä työntekijöiden varaamisessa ja tehtyjen työvuorojen hyväksymisessä.

Vastuullista ja reilua vuokratyötä

Opteamilla on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton myöntämä Hyvä työpaikka – Osaavaa rekrytointia -auktorisointi. Auktorisointi takaa asiakasyritykselle, että yhteistyökumppanina oleva yritys toimii lakien ja eettistä toimintaa korostavien sääntöjen sekä periaatteiden mukaisesti.

Opteam Luovan kautta markkinoinnin, viestinnän, median ja muotoilun osaajat

Etsitkö valokuvaajaa? Tarvisetko palvelumuotoilijaa vuoden kestävään projektiin? Kaipaatko tekijöitä uudistamaan nettisivut? Vai palkkaisitko mieluusti graafisen suunnittelijan yhdeksi päiväksi viikossa? Mitä ikinä etsitkään, me tarjoamme sinulle helpon tavan löytää tarvitsemasi luovan alan osaajat. Tutustu Opteam Luovaan >>

 

HYÖDYT ORGANISAATIOLLESI:
  • Vuokratyön joustavuus projekti- ja kausiluonteisissa töissä
  • Voit keskittyä ydintoimintaasi: hoidamme kaikki työsuhteeseen liittyvät prosessit

92 % Opteamin vuokratyöntekijöistä suosittelisi vuokratyötä ystävilleen (HPL:n vuokratyöntekijätutkimus 2016)

 

TUTUSTU HENKILÖSTÖVUOKRAUKSEN REFERENSSITARINOIHIMME:

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lähimpään Opteam-toimistoon taiJÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ
13 000
työntekijää

Merkittävä nuorten työllistäjä

 

Yli 500 000

täytettyä työvuoroa vuodessa

 

Toimihenkilövuokraus

Asiantuntijaosaamisen saatavuus ja optimointi muutostilanteissa

Toimihenkilövuokraus on nopea tapa saada osaavia työntekijöitä, kun työvoiman tarve vaihtelee. Vuokraamme toimihenkilöitä esimerkiksi HR-tehtäviin, asiantuntijoiksi taloushallintoon, IT-tukitehtäviin, asiakaspalveluun ja myyntiin.

Henkilöstövuokrauksen avulla saat motivoituneita ammattilaisia juuri silloin, kun heitä eniten tarvitset. Mikäli tarve työntekijälle vakinaistuu, voit halutessasi myös rekrytoida vuokratyöntekijän suoraan palvelukseesi. Toimihenkilövuokraus helpottaa rekrytointiasi.

Tutustu HR-ratkaisuihimme ja palveluihimme Baronassa:

Taloushallinto >>
HR & Hallinto >>
IT >>
Asiakaspalveluratkaisut >>

 

Eläkeläisten työnvälitys Nestor

Kokeneet eläkeläiset ovat motivoitunut työntekijäryhmä yllättäviin ja väliaikaisiin työntekijätarpeisiin. Opteam Nestor on eläkeläistyöntekijöitä välittävä palvelu, joka tarjoaa työelämän konkareille joustavaa työtä ja organisaatioille arvokasta osaamista.

Eläkeläisten työnvälitys vastaa muuttuvan työelämän tarpeisiin

Nopea eläköityminen on ongelma yhä useammalla toimialalla. Eläkkeelle siirtyvien myötä yrityksestä saattaa kadota merkittävästi ns. hiljaista tietoa työn hyvin tekemisestä. Eläkkeelle siirtymisen ei kuitenkaan tarvitse olla työuran loppu: tutkimuksemme mukaan lähes 80 % eläköityvistä haluaa edelleen jatkaa työntekoa joustavasti omilla ehdoillaan. Tähän joukkoon kuuluvat myös Opteamin ammattitaitoiset nestorit.

Vapaus omaehtoiseen työskentelyyn toteutuu, kunhan tarjontaa työvuoroista on riittävästi. Opteam takaa työntekijälle joustavuuden ja työnantajalle varmuuden, että sopiva tekijä aina löytyy. Opteam Nestor -palvelua voidaan toteuttaa eri tavoin: voit vuokrata omat eläköityneet osaajasi Opteamin kautta, tai voimme ohjata organisaatioosi muissa yrityksissä kokemuksensa hankkineita nestoreita. Voimme myös perustaa yritykseesi Nestor-klubin, johon työntekijäsi voivat liittyä ja palata esim. perehdyttäjinä yrityksesi palvelukseen.

HYÖDYT ORGANISAATIOLLESI:
  • Kokeneita ammattilaisia, jotka ovat motivoituneita lyhytaikaisiin työtilaisuuksiin
  • Tulevaisuuden voimavara
TUTUSTU NESTOR ELÄKELÄISTEN TYÖNVÄLITYSPALVELUN REFERENSSIIMME:

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lähimpään Opteam-toimistoon taiJÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ
92% Opteamin työntekijöistä suosittelisi vuokratyötä tuttavilleen.

 

HPL:n Vuokratyöntekijötutkimus 2016