TYÖLLISTÄMME YLI 13 000 IHMISTÄ VUOSITTAIN

Kokemus tuo varmuutta. Me täytämme vuodessa huimat yli 600 000 työvuoroa, työntekijöitä meillä on yli 13 000. Kaikki palvelumme henkilöstövuokrauksesta psykologisiin arviointeihin ovat hiottu timanttisen toimiviksi.

Tutustu referensseihimme

rekrytointi
Henkilöstöratkaisut
Opteam yhteystiedot

Miksi Opteam?

Opteam on osa Baronaa ja yhdessä olemme Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Vahvuuksiamme ovat vastuullisuus, vahva toimialaosaaminen ja innovatiivinen tapa toimia. Yhdistämme valtakunnallisen konseptin ja paikallistuntemuksen edut yli 30 toimiston voimin Helsingistä Leville.

• yritykselle kaikki henkilöstöpalvelut rekrytoinnista työkykyvalmennukseen
• tekijät eivät meiltä lopu, riveissämme on yli 13 000 työntekijää
• toimimme tarkasti ja tehokkaasti, välitämme vuodessa yli 600 000 työvuoroa
• henkilöarvioinneista meillä kertyy kokemusta 320 yrityksestä vuodessa
• valtakunnallisuus  ja kattavat hakukanavat takaavat, että löydämme parhaat osaajat

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Toimialat

HoReCa

Meillä on erittäin vahvaa osaamista HoReCa-alan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta. Meiltä saat työntekijöitä kaikkiin alan työtehtäviin: tarjoilijoita, kokkeja, sali- ja keittiöapulaisia, catering-alan ammattilaisia sekä esimiestason osaajia. Koulutamme, rekrytoimme ja vuokraamme työntekijöitä sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä työmarkkinoilta.

Katso referenssi

Kauppa

Pitkäaikaiset asiakassuhteemme kaupan alalla kertovat osaamisestamme ja toimitusvarmuudestamme. Rekrytoimme ja vuokraamme henkilökuntaa myyjän ja erikoismyyjän tehtäviin, hyllyttäjiksi, asiakasneuvojiksi sekä esimiestehtäviin.

Katso referenssi

Teollisuus

Meillä on vahvaa osaamista esimerkiksi hitsaajien, koneistajien, asentajien, särmääjien, kokoonpanotyöntekijöiden, lasinrakennustyöntekijöiden, työnjohdon ja insinöörien rekrytoinnista. Rekrytoimme ja vuokraamme työntekijöitä sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä työmarkkinoilta.

Katso referenssi

Logistiikka

Rekrytoimme ja vuokraamme työntekijöitä kaikkiin varaston kierron vaiheisiin, tavaran vastaanotosta lähettämöön. Tarvittaessa voimme varmistaa osaamisen tason räätälöidyillä koulutuksilla ja perehdytysmalleilla. Rekrytoimme tarpeen tullen myös ulkomailta.

Hyvinvointi

Rekrytoimme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja erikoissairaanhoitajia kansainvälisiltä työmarkkinoilta suoraan työnantajan palvelukseen. Opteam Global -konseptimme takaa, että työntekijöiden osaaminen ja suomen kielen taito vastaavat vaatimuksia. Kotimaassa palvelumme kattaa myös vuokrauksen.

Katso referenssi

Toimisto

Rekrytoimme ja vuokraamme toimistotyöntekijöitä esimerkiksi HR-alan tehtäviin, toimihenkilöiksi ja asiantuntijoiksi taloushallintoon, IT-tukitehtäviin, asiakaspalveluun sekä myyntiin. Rekrytoimme henkilöstöä myös ylemmän johdon tehtäviin ja vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Katso referenssi

ICT

Meillä on vahva kokemus ICT-toimialan resurssointiprosesseista ja monipuoliset asiantuntijapalvelumme takaavat kokonaisvaltaisten ratkaisujen tarjoamisen.  Suositumpia työtehtäviämme ovat lähitukihenkilö, Call Center/Help Desk -henkilö, järjestelmäasiantuntija ja projektipäällikkö. Rekrytoimme ammattilaisia myös muihin ICT-alan tehtäviin.

 

Luova

Etsitkö valokuvaajaa? Tarvisetko palvelumuotoilijaa vuoden kestävään projektiin? Kaipaatko tekijöitä uudistamaan nettisivut? Vai palkkaisitko mieluusti graafisen suunnittelijan yhdeksi päiväksi viikossa? Mitä ikinä etsitkään, me tarjoamme sinulle helpon tavan löytää tarvitsemasi luovan alan osaajat.

 

 

 

Katso referenssi