avoin hakemus

Avoin hakemus

TÄYTÄ AVOIN HAKEMUKSEMME

Jelppiä työnhakuun –

Otamme käyttöön uuden rekrytointijärjestelmän 30.10.

Meillä on nyt todella innostavia uutisia kerrottavana – uudistamme rekrytointiamme ja otamme käyttöön uuden rekrytointijärjestelmän – Jelppin – 30.10.2017.

Opteamin yhdistyttyä Baronan kanssa yhtenäistämme myös rekrytointiamme ja siirrymme Opteamilla käyttämään Baronan kanssa yhteistä Jelpp-rekrytointijärjestelmää.

Sinulle, hyvä työnhakija tämä avaa uusia mahdollisuuksia ja helpottaa työnhakemista. Yhdellä rekisteröitymisellä ja avoimella työhakemuksella olet askeleen lähempänä sekä Opteamin että Baronan tarjoamia työpaikkoja. Ja niitä ei ole aivan vähän – vuosittain kauttamme haetaan osaajia tuhansiin avoimiin työpaikkoihin.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

  • 30.10. alkaen avaamme kaikki Opteamin uudet haut Jelppissä. Aiemmin avatut haut viemme loppuun vanhoissa järjestelmissä, joten siirtymäaikana sinulla voi olla tunnukset useampaan järjestelmään.
  • 30.10. alkaen löydät kaikki Opteamin ja Baronan työpaikat osoitteesta careers.barona.fi/tyopaikat/
  • Jos olet hakenut Baronan tarjoamia työpaikkoja tai rekisteröitynyt Baronan työnhakijaksi, sinulla todennäköisesti on jo tunnukset Jelppiin. Näillä tunnuksilla voit jatkossa hakea myös Opteamin työpaikkoihin.
  • Uusi järjestelmä koskee vain työpaikkojen hakemista ja avointa hakemusta. Työntekijämme kirjautuvat Extranettiin kuten ennenkin työsuhteeseen ja työvuoroihin liittyvissä asioissa.
  • Emme voi valitettavasti tietosuojasyistä siirtää Opteamille aiemmin avoimen hakemuksen täyttäneiden tai työntekijöidemme tietoja uuteen järjestelmään, joten pyydämmekin sinua rekisteröitymään uuteen järjestelmäämme 30.10. alkaen.  Alla olevan linkin kautta.

TÄYTÄ AVOIN HAKEMUKSEMME

Miksi rekisteröityminen Jelppiin kannattaa?

  • Rekisteröidyttyäsi kerran voit kohdistaa hakemuksesi sinua kiinnostaviin avoimiin työtehtäviin, eikä sinun tarvitse aina aloittaa hakemuksen täyttämistä alusta.
  • Avoimia hakemuksiamme käsittelevät jatkossa sekä Opteamin että Baronan rekrytoijat, joten olet yhdellä hakemuksella mukana kaikissa hauissamme.
  • Haemme asiakkaillemme sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin osaajia kaikille toimialoille ympäri Suomen.
  • Työmahdollisuuksia on tarjolla niin työuraansa aloitteleville kuin kokeneille ammattilaisillekin.

Avoimen hakemuksen lisäksi suosittelemme kohdistamaan hakemuksesi sinua kiinnostaviin Opteamin ja Baronan työpaikkoihin. Kaikki Opteamin ja Baronan työmahdollisuudet löydät yhdestä paikasta 30.10. alkaen: careers.barona.fi/tyopaikat/

Tsemppiä työnhakuun!

 92% Opteamin työntekijöistä suosittelisi vuokratyötä tuttavilleen.

 

HPL:n Vuokratyöntekijätutkimus 2016