Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja siitä, millaisiin tehtäviin tähtäät. Mitä paremmin tiedät mitä haluat, sitä paremmin voimme sinua palvella ja auttaa uuden työn löytymisessä.

Jätä avoin hakemus tästä. Muistathan aktivoida avoimen hakemuksen!

 

Avoin hakemus toimihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin

Rekrytoimme asiakkaillemme osaajia toimihenkilö-, asiantuntija- ja esimiestason tehtäviin useille eri toimialoille. Teemme myös hiljaisia hakuja, joissa etsimme soveltuvia ehdokkaita hakemustietokannastamme.

Jätä avoin hakemus tästä, otamme sinuun heti yhteyttä kun saamme profiiliasi vastaavan toimeksiannon.

Haemme henkilöitä esimerkiksi näihin tehtäviin:

• Vaativat johto-, esimies- ja myyntitehtävät useilla toimialoilla

• Taloushallinnon asiantuntija- ja assistenttitehtävät

• Johdon, markkinoinnin ja myynnin tuen assistentit

• HR-, asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät

• IT ja help desk -tehtävät

 

Avoin hakemus eläkeläisille

Oletko jo jäänyt eläkkeelle, mutta haluaisit tehdä joustavasti töitä ja pysyä samalla työelämässä kiinni? Kaipaatko lisäansioita eläkkeen oheen? Opteam Nestor tarjoaa sinulle täysin uudenlaisen tavan työskennellä joustavasti eläkkeellä ollessasi. Voit itse valita, milloin ja kuinka paljon haluat töitä tehdä. Meillä on tarjolla tehtäviä eri alojen ammattilaisille, esimerkiksi palvelualalle, hoiva-alalle, toimistotyöhön sekä asiantuntijatehtäviin. Kauttamme pääset myös vapaaehtoistyöhön.

Jos olet eläkkeellä oleva työelämän Nestori, jätä työhakemuksesi lähimpään Opteam-toimipisteeseen sähköpostilla tai ota yhteyttä puhelimitse. Toimipisteidemme yhteystiedot löydät täältä.

 

avoin hakemus