avoin hakemus

Avoin hakemus

TÄYTÄ AVOIN HAKEMUKSEMME

Jelppiä työnhakuun

Opteamin yhdistyttyä Baronan kanssa yhtenäistimme myös rekrytointiamme ja siirrymme Opteamilla käyttämään Baronan kanssa yhteistä Jelpp-rekrytointijärjestelmää.

Sinulle, hyvä työnhakija tämä avaa uusia mahdollisuuksia ja helpottaa työnhakemista. Yhdellä rekisteröitymisellä ja avoimella työhakemuksella olet askeleen lähempänä sekä Opteamin että Baronan tarjoamia työpaikkoja. Ja niitä ei ole aivan vähän – vuosittain kauttamme haetaan osaajia tuhansiin avoimiin työpaikkoihin.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

  • Löydät kaikki Opteamin ja Baronan työpaikat osoitteesta careers.barona.fi/tyopaikat/
  • Jos olet hakenut Baronan tarjoamia työpaikkoja tai rekisteröitynyt Baronan työnhakijaksi, sinulla todennäköisesti on jo tunnukset Jelppiin. Näillä tunnuksilla voit hakea myös Opteamin työpaikkoihin.
  • Uusi järjestelmä koskee vain työpaikkojen hakemista ja avointa hakemusta. Työntekijämme kirjautuvat Extranettiin kuten ennenkin työsuhteeseen ja työvuoroihin liittyvissä asioissa.

TÄYTÄ AVOIN HAKEMUKSEMME

Miksi rekisteröityminen Jelppiin kannattaa?

  • Rekisteröidyttyäsi kerran voit kohdistaa hakemuksesi sinua kiinnostaviin avoimiin työtehtäviin, eikä sinun tarvitse aina aloittaa hakemuksen täyttämistä alusta.
  • Avoimia hakemuksiamme käsittelevät jatkossa sekä Opteamin että Baronan rekrytoijat, joten olet yhdellä hakemuksella mukana kaikissa hauissamme.
  • Haemme asiakkaillemme sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin osaajia kaikille toimialoille ympäri Suomen.
  • Työmahdollisuuksia on tarjolla niin työuraansa aloitteleville kuin kokeneille ammattilaisillekin.

Avoimen hakemuksen lisäksi suosittelemme kohdistamaan hakemuksesi sinua kiinnostaviin Opteamin ja Baronan työpaikkoihin.

Tsemppiä työnhakuun!

 92% Opteamin työntekijöistä suosittelisi vuokratyötä tuttavilleen.

 

HPL:n Vuokratyöntekijätutkimus 2016