Opteam-yrittäjyys

Opteam on vahva franchisingketju

Toimimme franchisingketjuna henkilöstöpalvelualan markkinoilla neljässä eri maassa. Olemme nousseet yhden vuosikymmenen aikana Suomen suurimpien henkilöstöalan toimijoiden joukkoon. Opteam-ketjun toimipaikoista puolet on Opteam Yhtiöiden ja puolet Opteam-yrittäjien omistuksessa. Olemme sekä Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL), Suomen Franchising-Yhdistyksen sekä yritysvastuuverkosto FIBS:n jäsen. Yrityksellemme on myönnetty Hyvä työpaikka – Osaavaa rekrytointia -auktorisointi, jonka saamisen edellytyksenä on muun muassa vastuullinen toiminta.

Ketjuna vahvuuksiamme ovat sekä valtakunnallisuus että paikallisuus, asiakaslähtöisyys, yrittäjähenkisyys, jatkuva kehittyminen sekä monipuolinen, asiakkaan tarpeiden mukaisesti muokattavissa oleva palvelutarjonta. Tärkeitä asioita ovat myös sitoutuminen ketjuun ja konseptiin sekä vahva yhdessä tekemisen kulttuuri. Me Opteamilla toteutamme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja rohkeita ratkaisuja työmarkkinoiden muuttuviin haasteisiin.

Opteamin franchisingmalli lyhyesti

Franchising on kahden taloudellisesti ja juridisesti itsenäisen yrityksen yhteistyömalli. Opteam Yhtiöt Oy luovuttaa yrittäjälle käyttöön Opteamin liiketoimintamallin yhdessä sovittavaksi ajanjaksoksi. Opteam-yrittäjä toimii itsenäisenä yrityksenä konseptimme mukaisesti ja vastaa täysivaltaisesti oman alueensa liiketoiminnasta. Vahva talousalueen osaaminen onkin yrittäjän etu. Kaikista yrittäjistä ja franchiseantaja Opteam Yhtiöt Oy:stä muodostuu Opteam-ketju. Ketjun kaikki jäsenet hyödyntävät markkinoilla yhdenmukaista yrityskuvaa ja harjoittavat tiiviistä yhteistyötä käytännön toiminnoissa.

Franchiseantaja Opteam Yhtiöt Oy toimii ketjussa yhteistyön koordinaattorina, kehittäjänä ja valvojana. Opteam Yhtiöt Oy tarjoaa laajan ja konseptoidun palveluvalikoiman, perehdytyksen tehtävään, jatkuvaa koulutusta ja valmennusta sekä ketjun tarjoaman tuen. Franchisingkeskus, jossa työskentelee ketjujohdon lisäksi liiketoiminnan eri osa-alueiden asiantuntijoita, tarjoaa osaamista, tukimateriaaleja ja konsultoivaa apua lakiasioissa sekä talous- ja henkilöstöhallinnossa.

Lue lisää franchisingista ja toimitusjohtajamme Minna Vanhala-Harmasen haastattelu Finnveran asiakaslehdestä: Franchising kasvaa >>