Siisteyden Mestari koulutus

Hae Siisteyden Mestari -koulutukseen Etelä-Karjalaan!

Suomen siistein koulutus

Etsimme korkealla motivaatiolla varustettuja tulevaisuuden SIISTEYDEN MESTAREITA Suomen siisteinpään puhdistuspalvelualan koulutukseen. Haluatko osaamisen alalle, joka työllistää tulevaisuudessakin? Me koulutamme yhdessä puhdistuspalvelualan yritysten kanssa sinusta monipuolisen osaajan työelämän tarpeisiin. Tää on siisti homma!

Siisteyden mestari -koulutus on ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua puhdistuspalvelujen alalle. Opteam Etelä-Karjala, Saimaan ammattioppilaitos Sampo ja TE-toimisto toteuttavat yhteistyössä koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada puhdistuspalvelualalle uusia motivoituneita työntekijöitä. Koulutuksessa opintojen pääpaino on ylläpito/toimisto-, kerros- ja rakennussiivouksessa sekä kotityöpalveluissa. Opintojen sisältö määritellään yhteistyössä hankkeeseen lähtevien yritysten kanssa. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten toimintaan ja tuleviin haasteisiin, jolloin koulutus voidaan räätälöidä yritysten tarpeita vastaavaksi.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Kaakkois-Suomen ELY-keskus.

Kenelle Siisteyden Mestari -koulutus on tarkoitettu?

Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Jos sinulla on korkea motivaatio uuden oppimiseen ja haluat osaajaksi tälle tärkeälle alalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä hankkeessa on mukana alueen tunnettuja yrityksiä. Hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan. Koulutus edellyttää suoriutumista suomen kielellä.

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille. Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluista.

Miten haet mukaan Siisteyden Mestari-koulutukseen?

Siisteyden Mestari-koulutukseen haetaan Opteamin ja TE-toimiston kautta. Opteam Etelä-Karjala hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä kouluttajien ja TE-toimiston kanssa.

Hakemuksen pääset jättämään osoitteessa www.te-palvelut.fi, koulutusnumero: 669635

Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä hakemuksen perusteella valitaan jatkoon henkilöt, jotka haastatteluihin ja soveltuvuustesteihin. Hakemus tulee täyttää myös Opteamin järjestelmään alla olevien linkkien kautta.

Opiskelupaikkoja täytetään jo hakuaikana, joten kannattaa laittaa hakemus nopeasti.

Täytä hakemus Opteamin järjestelmään >>

Miten koulutus etenee?

Siisteyden mestari -koulutuksessa keskitytään ylläpito/toimisto-, kerros- ja rakennussiivouksen sekä kotityöpalvelujen osa-alueisiin. Koulutusta järjestetään Imatralla ja Lappeenrannassa. Jokaiselle opiskelijalle räätälöidään oma henkilökohtainen opintosuunnitelma ja koulutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä hankkeeseen osallistuvien yritysten kanssa.

Ajankohta ja yritysyhteistyö

Siisteyden mestari -koulutuksen ensimmäiset moduulit alkavat jo tammikuussa 2017 ja koulutuksen kesto on noin neljä kuukautta riippuen koulutettavan lähtötasosta.

Koulutukseen sisältyy työssäoppimista paikallisissa puhdistuspalvelualan yrityksissä.

Mukana koulutushankkeessa mm.
Siivousvuoksi Oy
Bionella Oy
Siivous Lappee Oy
SOL Palvelut Oy

Lisätietoja koulutuksesta saat:

Opteam Etelä-Karjala
Katri Pajarinen, p. 050 590 5667

Saimaan ammattiopisto Sampo
Susanna Fennander, p. 0400 660 736

 Hae mukaan uuteen Siisteyden Mestari -koulutukseen Etelä-Karjalaan

Seuraava Siisteyden Mestari -koulutus alkaa tammikuussa 2017 Lappeenrannassa ja Imatralla

Hae mukaan nyt täyttämällä hakemus sekä TE-toimiston että Opteamin sivuilla:

TE-toimisto >>

(kurssinumero 669635)

Opteam >>

 

Lisätietoa

Lisätietoja koulutuksesta saat:

Opteam Etelä-Karjala
Katri Pajarinen
p. 050 590 5667

Saimaan ammattiopisto Sampo
Susanna Fennander
p. 0400 660 736