palvelumestari

Palvelumestari-koulutus ravintola-alalle

Oletko kiinnostunut ravintola-alasta ja haluat päästä heti tositoimiin?
Kouluttaudu nyt Palvelumestariksi! Me työstämme yhdessä ravintola-alan yritysten kanssa sinusta timanttisen ravintola-alan osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Palvelumestari-koulutus?

Palvelumestari-koulutus on mahtava tilaisuus löytää työpaikka ravintola-alalta. Tarkoituksena on saada ravintola-alalle lisää osaavaa henkilökuntaa alan yritysten tarpeet huomioon ottaen. Mukana koulutuksessa olevat yritykset osallistuvat aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun ja koulutuksessa hankitulle osaamiselle on ravintola-alan yrityksissä kysyntää.

More action, less bullshit!

Tämä koulutus on pelkkää asiaa ja pääset heti tositoimiin. Palvelumestari-koulutuksessa saat monipuolisen kattauksen ravintola-alan erilaisista tehtävistä ja voit kasvaa asiakaspalvelun helmeksi. Koulutuksessa opit perusteet tarjoilusta, myynnistä ja keittiötyöskentelystä sekä perehdyt drinkkien ja viinien maailmaan.

Kenelle Palvelumestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on kouluttaa palvelualan mestareita, joilla olisi hyvät valmiudet ja mahdollisuudet työllistyä alalle valmistuttuaan. Koulutus toteutetaan täsmäkoulutuksena ja on päätoimista opiskelua. Mukana koulutushankkeessa ovat paikalliset ELY-keskukset, TE-toimistot ja ravintola-alan oppilaitokset. Palvelumestari-koulutukseen kuuluu työssäoppimista hankkeessa mukana olevissa ravintola-alan yrityksissä. Koulutuksen päätyttyä koulutettavat voivat työllistyä yrityksiin.

Mitkä ovat pääsyvaatimukset?

Tärkeintä on asenne ja motivaatio! Jos sinulla on palava halu oppia uutta, kiinnostus ravintola-alaa kohtaan ja ennen kaikkea halu päästä näyttämään kyntesi ravintola-alalla, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa valmiudet toimia esimerkiksi jo kesäsesongissa ja seuraavalla pikkujoulukaudella erilaisissa ravintola-alan tehtävissä.

Miten haet mukaan Palvelumestari-koulutukseen?

Lue lisää Palvelumestari-koulutuksista ja koulutusten aikatauluista sekä koulutukseen hakemisesta paikkakunnittain:

Seinäjoki >>
Tampere >>

 

 Palvelumestari-koulutukseen hakeminen

Lue tarkemmat tiedot koulutuksen aikataulusta ja hakemisesta:

Seinäjoki >>
Tampere >>

Lisätietoa

Palvelumestari-koulutukseen hakeminen ja rekrytointi:
Opteam Etelä-Pohjanmaa
puh. 010 8500 830*

Opteam Pirkanmaa
puh. 010 8500 844*