metallimestari Tampere

Metallimestari – Suomen rautaisin koulutus nyt Tampereella!

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin?

Kouluttaudu nyt Metallimestariksi Tampereella. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Opteam Pirkanmaa ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK) toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity kymmenen Pirkanmaalla toimivan teollisuusyrityksen tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Tutustu Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen Metallimestari-koulutussivuun>

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Pirkanmaan ELY-keskus.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää usealle kymmenelle uudelle metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta.

Hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa.

Miten haet mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta: metallimestarit 670099. Opteam Pirkanmaa hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin.

Hakuaika 16.10.2017 alkavaan koulutukseen on käynnissä.

Jos sinulle on kysyttävää Metallimestari-koulutukseen hakemisesta tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä: Opteam Pirkanmaa, puh. 010 8500 800

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Tampereen Metallimestari-koulutuksessa suuntaudutaan koneistukseen, levyseppähitsaukseen tai koneenasennukseen.

Metallimestari-koulutuksessa  on Tampereella kolme suuntautumisvaihtoehtoa, joiden sisältö räätälöidään yritysten kanssa yhteistyössä. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten konekantaan, toimintaan ja tuleviin haasteisiin. Jokaiselle koulutukseen osallistuvalle tehdään oma opintosuunnitelma. Koulutuksen kesto on 1–6 kuukautta riippuen koulutettavan lähtötasosta ja koulutuksen jaksotuksesta.

Metallimestari-koulutus on täsmäkoulutus, johon kuuluu työssäoppimista paikallisissa metallialan yrityksissä. Koulutuksen aikana tai päättyessä koulutettavat voivat työskennellä oppisopimuksella yrityksissä ja sitä kautta työllistyä yrityksiin.

Jos haluat tietää lisää Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa järjestettävästä Metallimestari-koulutuksesta, voit olla yhteydessä: Koulutuspäällikkö Timo Leinonen, puh. 044 7906 260, timo.leinonen(at)takk.fi

Metallialan yritykset työllistämisyhteistyössä:

metallimestari Tampere

Hae Metallimestari-koulutukseen Tampereelle

Hakuaika 16.10.2017 alkavaan koulutukseen on nyt käynnissä. Täytä hakemus:

Koneistus >>
Levyseppähitsaus >>
Koneenasennus >>

Metallimestariyhteistyökumppanit Pirkanmaalla

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus >>

Pirkanmaan ELY-keskus >>

metallimestari koulutus

Lisätietoa

Koulutukseen hakemisesta:
Opteam Pirkanmaa
Puh. 010 8500 800

Koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta:
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
Timo Leinonen
koulutuspäällikkö
Puh. 044 7906 260