Metallialan koulutus

Metallimestari-koulutus nyt Porissa

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin? Kouluttaudu nyt Metallimestariksi Porissa. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Opteam Pori ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity kahdeksan Satakunnassa toimivan teollisuusyrityksen tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Satakunnan ELY-keskus.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää usealle kymmenelle uudelle metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta.

Syksyllä 2016 alkavaan Satakunnan Metallimestari-koulutukseen haemme ensisijaisesti opiskelijoita, joilla on jo metallialan opintoja ja mahdollisesti myös työkokemustakin alalta.

Hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa.

Miten haet mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan Opteamin ja TE-toimiston kautta. Opteam Pori hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan kouluttajien kanssa.

Hakuaika syksyllä 2016 alkavaan koulutukseen on päättynyt.

Tiedotamme tulevista koulutuksista tällä sivulla.

Jos sinulle on kysyttävää Metallimestari-koulutukseen hakemisesta tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä: Opteam Pori, puh. 020 7426 500

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Porin Metallimestari-koulutuksessa suuntaudutaan levyseppähitsaukseen, cnc-ja manuaalikoneistukseen tai metallinmuokkaus/kunnossapitoon.

Metallimestari-koulutuksessa  on Porissa kolme suuntautumisvaihtoehtoa, joiden sisältö räätälöidään yritysten kanssa yhteistyössä. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten konekantaan, toimintaan ja tuleviin haasteisiin. Jokaiselle koulutukseen osallistuvalle tehdään oma opintosuunnitelma.

Metallimestari-koulutus alkaa 19.9.2016 ja koulutuksen kesto on n.4 kuukautta riippuen koulutettavan lähtötasosta ja koulutuksen jaksotuksesta.

Metallimestari-koulutus on täsmäkoulutus, johon kuuluu työssäoppimista paikallisissa metallialan yrityksissä. Koulutuksen aikana tai päättyessä koulutettavat voivat työskennellä oppisopimuksella yrityksissä ja sitä kautta työllistyä yrityksiin.

Jos haluat tietää lisää Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan järjestettävästä Metallimestari-koulutuksesta, voit olla yhteydessä: Koulutuspäällikkö Kari Laine , puh. 044 4558 199 kari.laine@winnova.fi

metallialan koulutus pori

Hae Metallimestari-koulutukseen Poriin

Hakuaika syksyllä 2016 alkavaan koulutukseen on päättynyt.

Tiedotamme tulevista koulutuksista tällä sivulla.

 

metallimestari koulutus

Metallimestariyhteistyökumppanit Satakunnassa

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Satakunnan ELY-keskus

Lisätietoa

Koulutukseen hakemisesta:
Opteam Pori
Puh. 020 7426 500

Koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta:

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova
Kari Laine
Koulutuspäällikkö
Puh. 044 4558 199
kari.laine@winnova.fi