Hae Metallimestari-koulutukseen Kouvolaan

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin? Kouluttaudu nyt Metallimestariksi Kouvolassa. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Opteam Kymenlaakso, KVLAKK ja TE-palvelut toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity Kouvolassa toimivien teollisuusyritysten tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää opiskelijoille yhteistyöyrityksistä työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta.

4. syyskuuta 2017 alkavaan Kouvolan Metallimestari-koulutukseen haemme ensisijaisesti opiskelijoita, joilla on jo metallialan opintoja ja mahdollisesti myös työkokemustakin alalta.

Hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa.

Miten haet mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta. Opteam  hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä kouluttajien kanssa.

Hakemuksen pääset jättämään osoitteessa www.te-palvelut.fi. Koulutuksen ilmoitusnumero on 673354. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä hakemuksen perusteella valitaan jatkoon henkilöt, jotka kutsutaan haastatteluun Opteamille.

Haku 4.9.2017 alkavaan koulutukseen on nyt käynnissä;

Lue lisää ja täytä hakemus >>

ja www.te.palvelut.fi  >>

Huom! Hakemus tehdään TE-toimiston kautta. www.te-palvelut.fi . Koulutuksen ilmoitusnumero on 673354.

Hakuaika 9.6.-4.8.2017

Jos sinulle on kysyttävää Metallimestari-koulutukseen hakemisesta tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä: Opteam Kymenlaakso, Jukka Westerholm, puh. 050 379 1863.

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Kouvolan Metallimestari-koulutuksen suuntautumisvaihtoehdot ovat koneasennus, koneistus ja levyseppä- hitsaus.

Metallimestari-koulutuksessa  Kouvolassa on kolme suuntautumisvaihtoehtoa, joiden sisältö räätälöidään yritysten kanssa yhteistyössä. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten konekantaan, toimintaan ja tuleviin haasteisiin. Jokaiselle koulutukseen osallistuvalle tehdään oma opintosuunnitelma.

Metallimestari-koulutus alkaa 4.9.2017 Kouvolassa, Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksessa (KVLAKK) ja koulutuksen kesto on n.4 kuukautta riippuen koulutettavan lähtötasosta ja koulutuksen jaksotuksesta.

Metallimestari-koulutus on täsmäkoulutus, johon kuuluu työssäoppimista paikallisissa metallialan yrityksissä. Koulutuksen aikana tai päättyessä koulutettavat voivat työskennellä oppisopimuksella yrityksissä ja sitä kautta työllistyä yrityksiin.

Metallimestarit koulutuksen infotilaisuus on tiistaina 1.8.2017 klo 13.00 Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksessa, osoitteessa osoitteessa Taitajantie 2, Kouvola. Infotilaisuudessa kaikki mukana olevat yritykset esittäytyvät ja saat tietoa metallimestarit koulutuksesta. Tervetuloa mukaan.

   

Hae Metallimestari-koulutukseen Kouvolaan

Haku 4.9.2017 alkavaan koulutukseen on nyt käynnissä;

Lue lisää ja täytä hakemus >>
ja www.te.palvelut.fi  >>

Koulutuksen ilmoitusnumero on 673354.

Hakuaika 9.6.-4.8.2017

Jos sinulle on kysyttävää Metallimestari-koulutukseen hakemisesta tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä:
Opteam Kymenlaakso
Jukka Westerholm
puh. 050 379 1863.