Hae Metallimestari-koulutukseen Kotkaan!

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin? Kouluttaudu nyt Metallimestariksi Kotkassa. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Opteam Kymenlaakso, Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto Ekami ja TE-toimisto toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity Kotkassa toimivien teollisuusyritysten tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Kaakkois-Suomen Ely-keskus.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää usealle kymmenelle uudelle metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta.

Lokakuussa 2016 alkavaan Kotkan Metallimestari-koulutukseen haemme ensisijaisesti opiskelijoita, joilla on jo metallialan opintoja ja mahdollisesti myös työkokemustakin alalta.

Hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa.

Miten haet mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan Opteamin ja TE-toimiston kautta. Opteam hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä kouluttajien kanssa.

Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä hakemuksen perusteella valitaan jatkoon henkilöt, jotka kutsutaan haastatteluun Opteamille. Haastattelukutsun saamisen jälkeen sinun tulee täyttää hakemus myös Opteamin järjestelmään. Täytä Opteamin hakemus tästä:

Hakuaika syksyn 2016 koulutukseen on päättynyt.

Tiedotamme tulevista koulutuksista tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa.

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Kotkan Metallimestari-koulutuksen suuntautumisvaihtoehdot ovat koneasennus, cnc-koneistus ja levyseppä-hitsaus.

Metallimestari-koulutuksessa  on Kotkassa on kolme suuntautumisvaihtoehtoa, joiden sisältö räätälöidään yritysten kanssa yhteistyössä. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten konekantaan, toimintaan ja tuleviin haasteisiin. Jokaiselle koulutukseen osallistuvalle tehdään oma opintosuunnitelma.

Koulutuksen kesto on noin neljä kuukautta riippuen koulutettavan lähtötasosta ja koulutuksen jaksotuksesta.

Metallimestari-koulutus on täsmäkoulutus, johon kuuluu työssäoppimista paikallisissa metallialan yrityksissä. Koulutuksen aikana tai päättyessä koulutettavat voivat työskennellä oppisopimuksella yrityksissä ja sitä kautta työllistyä yrityksiin.

opteam_metallimestari_kampanjasivu_Kotka_footer

Hae Metallimestari-koulutukseen Kotkaan

Hakuaika syksyn 2016 koulutukseen on päättynyt. Tiedotamme tulevista koulutuksista tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa.

Jos sinulle on kysyttävää Metallimestari-koulutukseen hakemisesta tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä:
Opteam Kymenlaakso
Jukka Westerholm
p. 050 379 1863.