Hae Metallimestari-koulutukseen Kokkolaan!

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin? Hae nyt Suomen rautaisimpaan metallialan koulutukseen Kokkolassa. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin. 

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Te-toimisto, Ely-keskus, Kpedu ja Opteam Keski-Pohjanmaa toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa.

Koulutus on räätälöity kymmenen Keski-Pohjanmaalla toimivan teollisuusyrityksen tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutukset ovat räätälöityjä teollisuusyrityksien tarpeita vastaaviksi ja tavallisesta työvoimakoulutuksesta poiketen yritykset ovat tiiviisti mukana koulutuksien suunnittelussa. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää 20 uudelle metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Ammatillisella taustalla tai työkokemuksella ei ole merkitystä, eikä hakijoiden ikä, sukupuoli tai koulutus vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen.

Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa. Koulutus on tarkoitettu työttömille- ja työttömyysuhanalaisIlle työnhakijoille.

Miten haet mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan Opteamin ja TE-toimiston kautta. Opteam Kokkola hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä kouluttajien kanssa.

Hakemuksen pääset jättämään osoitteessa www.te-palvelut.fi. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä hakemuksen perusteella valitaan jatkoon henkilöt, jotka kutsutaan haastatteluun Opteamille. Haastattelukutsun saamisen jälkeen sinun tulee täyttää hakemus myös Opteamin järjestelmään.

HAKU 12.9.2016 ALKAVAAN KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT:

Tulevista koulutuksista tiedotamme tällä sivulla.

Jos sinulle on kysyttävää Metallimestari-koulutukseen hakemisesta tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä: Pirjo Paasikivi, Opteam Kokkola, puh. 010 8500 831*

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Osallistujia haetaan neljään eri koulutukseen: Alumiinihitsaus, Asennus, Särmäys ja levyntyöstö sekä Robotiikka.

Koulutus alkaa 15 päivän mittaisella orientoivalla jaksolla, jonka aikana tutustutaan metallialaan ja alan yrityksiin. Orientoivan jakson tavoitteena on selvittää, onko ala / koulutus opiskelijalle oikea ja soveltuva. Orientaatiojakson jälkeen opiskelija jatkaa opintoja henkilökohtaistamissuunnitelman mukaisesti tai opiskelija voi palata työnhakijaksi te-toimistoon, mikäli koulutusvalinta osoittautuu virheelliseksi.

Aikaisempaa alan kokemusta tai koulutusta ei vaadita hakijalta, mutta katsotaan eduksi. Sinulta odotetaan kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, asenne ratkaisee!

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Aikuiskoulutuspäällikkö Toni Uunila (toni.uunila@kpedu.fi), puh. 044 725 0892

Metallialan yritykset työllistämisyhteistyössä:

opteam_metallimestari_kokkola_kampanjasivu_footer

Hae Metallimestari-koulutukseen Kokkolaan

Haku 12.9.2016 alkavaan koulutukseen on päättynyt.

Tiedotamme tulevista koulutuksista tällä sivulla.

 

Metallimestariyhteistyökumppanit Keski-Pohjanmaalla

Kpedu >>

Pohjanmaan ELY-keskus >>

TE-toimisto >>

Metallialan yritykset työllistämisyhteistyössä

Kewatec
Kokkolan Pikahitsaus
Rolls-Royce
Häggblom
KL-asennus
Laser Steel
Akvaterm
Hiltop
Hur
Best-Hall

Lisätietoa

Koulutukseen hakemisesta:
Opteam Kokkola
Pirjo Paasikivi
Puh. 010 8500 831

Koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta:
Kpedu
Toni Uunila
Aikuiskoulutuspäällikkö
Puh. 044 725 0892

Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet:
Koulutusneuvonta
Puh. 0295 020 702*
ma-pe klo 9.00-16.15
koulutusneuvonta@te-toimisto.fi