Hae Metallimestari-koulutukseen Joensuuhun

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin?

Kouluttaudu nyt Metallimestariksi Joensuussa. Me työstämme sinusta metallialan yritysten kanssa teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on metallialan koulutus ja ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Opteam Joensuu ja Pohjois-Karjalan aikuisopisto toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity Pohjois-Karjalassa toimivan teollisuusyrityksen tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Pohjois-Karjalan ELY-keskus.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää usealle kymmenelle uudelle metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenna työntekoon ja halu oppia uutta.

Hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa.

Miten haet  mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan Opteamin ja TE-toimiston kautta. Opteam Joensuu hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä Pohjois-Karjalan Aikuisopiston kanssa.

Hakemuksen pääset jättämään osoitteessa www.te-palvelut.fi. kurssinumerolla 668515. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä hakemuksen perusteella valitaan jatkoon henkilöt, jotka kutsutaan haastatteluun Opteamille. Haastattelukutsun saamisen jälkeen sinun tulee täyttää hakemus myös Opteamin järjestelmään.

Täytä Opteamin Metallimestari-hakemus >>

Haut toimivat nonstoppina, joten hae mukaan nyt!

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Joensuun Metallimestari-koulutuksen suuntautumisvaihtoehdot ovat hitsaaja, koneistaja, särmääjä ja levytyöstökeskuksen käyttäjä. Lue lisää koulutuksesta Pohjois-Karjalan aikuisopiston Metallimestari-koulutussivustolta >>

Metallimestari-koulutuksessa on Joensuussa neljä suuntautumisvaihtoehtoa, joiden sisältöä räätälöidään yritysten kanssa yhteistyössä. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten konekantaan, toimintaan ja tuleviin haasteisiin. Jokaiselle koulutukseen osallistuvalle tehdään oma opintosuunnitelma. Koulutuksen kesto on 1-6 kuukautta riippuen koulutettavan lähtötasosta ja koulutuksen jaksotuksesta.

Metallimestari-koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena ja siltä ajalta maksetaan työttymyysetuutta, kulukorvausta ja mahdollista korotettua etuutta.

Jos haluat tietää lisää Pohjois-Karjalan aikuisopistossa järjestettävästä Metallimestari-koulutuksesta, voit olla yhteydessä koulutuspäällikkö Jorma Kareinen, puh. 013 244 200, Pohjois-Karjalan aikuisopisto.

 Hae Metallimestari-koulutukseen Joensuuhun

Metallimestari-koulutukseen haetaan sekä TE-toimiston >>, kurssin nro 668515 että Opteamin >> kautta.

Haut toimivat nonstoppina, joten hae mukaan nyt!

Yhteistyössä:

kkr-steel-logo

finelcomp_logo

oku-logo

01_okun-hammaspyora

outokummun-metalli-liikemerkki-vaaka-rgb

mantisinen-group-oy-logo

images

valukumpu

viitek_logo_sin

Metallimestari-yhteistyökumppanit Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan aikuisopisto >>

Pohjois-Karjalan ELY-keskus >>

Lisätietoja

Annamme mielellämme lisätietoja

Opteam Joensuu

HR-koordinaattori Johanna Karjunen
Myyntipäällikkö Timo Vainikainen

p. 010 617 8700