Metallimestari – Suomen rautaisin metallialan koulutus nyt Lappeenrannassa ja Imatralla!

Metallimestari-koulutus nyt Etelä-Karjalassa

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin? Kouluttaudu nyt Metallimestariksi Lappeenrannassa tai Imatralla. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Opteam Etelä-Karjala ja Saimaan ammattiopisto SAMPO toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity viiden Etelä-Karjalassa toimivan teollisuusyrityksen tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Kaakkois-Suomen ELY-keskus.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää usealle kymmenelle uudelle metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta.

Syksyllä 2016 alkavaan Etelä-Karjalan Metallimestari-koulutukseen haemme ensisijaisesti opiskelijoita, joilla on jo metallialan opintoja ja mahdollisesti myös työkokemustakin alalta.

Hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa.

Miten haet mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan Opteamin ja TE-toimiston kautta. Opteam Etelä-Karjala hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä Saimaan ammattiopisto SAMPO:n kouluttajien kanssa.

HAKUAIKA SYKSYLLÄ 3.10.2016 ALKAVAAN KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT

Jos sinulle on kysyttävää Metallimestari-koulutukseen hakemisesta tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä: Opteam Etelä-Karjala, puh. 010 5488 900

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Etelä-Karjalan Metallimestari-koulutuksessa suuntaudutaan levyseppähitsaukseen, cnc-ja manuaalikoneistukseen tai koneenasennukseen/kokoonpanoon.

Metallimestari-koulutuksessa on Etelä-Karjalassa kolme suuntautumisvaihtoehtoa, joiden sisältö räätälöidään yritysten kanssa yhteistyössä. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten konekantaan, toimintaan ja tuleviin haasteisiin. Jokaiselle koulutukseen osallistuvalle tehdään oma opintosuunnitelma.

Koulutuksen kesto on n.1-6 kuukautta riippuen koulutettavan lähtötasosta ja koulutuksen jaksotuksesta.

Metallimestari-koulutus on täsmäkoulutus, johon kuuluu työssäoppimista paikallisissa metallialan yrityksissä. Koulutuksen aikana tai päättyessä koulutettavat voivat työskennellä oppisopimuksella yrityksissä ja sitä kautta työllistyä yrityksiin.

Metallialan yritykset työllistämisyhteistyössä muun muassa:

logo_kkp opteam_metallimestari_LPR_kampanjasivu_logot

Hae Etelä-Karjalan Metallimestari-koulutukseen

Hakuaika syksyllä 2016 alkavaan koulutukseen on päättynyt.

Tiedotamme tulevista koulutuksista tällä sivulla.

 

Metallimestariyhteistyökumppanit Etelä-Karjalassa

Saimaan ammattiopisto SAMPO

Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Metallialan yritykset työllistämisyhteistyössä mm.

Imatran Koneistuspalvelu Oy
ITA Nordic Oy
Jotex Works Oy
Jousteel Oy
Karjalan Konepaja Oy

Lisätietoa

Koulutukseen hakemisesta:
Opteam Etelä-Karjala
Puh. 010 5488 900

Työvoimakoulutuksen aikaiset etuudet:
TE-toimiston koulutusneuvojan palvelulinjalta puh. 02 950 20 702.