metallimestari koulutus

Metallimestari – Suomen rautaisin metallialan koulutus!

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin?

Kouluttaudu nyt Metallimestariksi. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Lue lisää Metallimestari-koulutuksesta >>

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Metallimestari-koulutuksen tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Mukana koulutuksessa olevat yritykset osallistuvat aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Kouluttajina toimivat paikalliset oppilaitokset ja aikuiskoulukeskukset.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Teknologiateollisuus ry:n tukemaa koulutushanketta on mukana rahoittamassa ELY-keskukset.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää uusille metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät  työllistymismahdollisuudet, sillä koulutushankkeessa on mukana laajasti paikallisia teollisuusyrityksiä.

Metallimestari-koulutuksen suuntautumisvaihtoehdot vaihtelevat paikkakunnittain. Erilaisia suuntautumisvaihtoehtoja ovat mm. hitsaus, koneistus, särmäys ja levyntyöstö sekä robotiikka.

Miten haet Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutuksien hakuajat vaihtelevat paikkakunnittain. Lue lisää ja tutustu paikallisiin koulutuksiin ja suuntautumisvaihtoehtoihin: www.metallimestari.fi

Barona hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä oppilaitosten kanssa.

Opteam on osa Baronaa.Lue lisää www.metallimestari.fi

Täsmäkoulutettuja metallialan osaajia yrityksesi tarpesiin

Metallimestari-koulutukset räätälöidään aina paikallisten teollisuusyritysten tarpeisiin ja tavoitteena on löytää ja täsmäkouluttaa uusia metallialan osaajia.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä paikalliseen Baronan toimistoon, niin kerromme lisää Metallimestari-yhteistyömahdollisuuksista.

metallimestari koulutus