metallimestari koulutus

Metallimestari – Suomen rautaisin metallialan koulutus!

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin?

Kouluttaudu nyt Metallimestariksi. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Metallimestari-koulutuksen tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Mukana koulutuksessa olevat yritykset osallistuvat aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Kouluttajina toimivat paikalliset oppilaitokset ja aikuiskoulukeskukset.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Teknologiateollisuus ry:n tukemaa koulutushanketta on mukana rahoittamassa ELY-keskukset.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää uusille metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät  työllistymismahdollisuudet, sillä koulutushankkeessa on mukana laajasti paikallisia teollisuusyrityksiä.

Metallimestari-koulutuksen suuntautumisvaihtoehdot vaihtelevat paikkakunnittain. Erilaisia suuntautumisvaihtoehtoja ovat mm. hitsaus, koneistus, särmäys ja levyntyöstö sekä robotiikka.

Miten haet Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutuksien hakuajat vaihtelevat paikkakunnittain. Lue lisää ja tutustu paikallisiin koulutuksiin ja suuntautumisvaihtoehtoihin:

Etelä-Pohjanmaa / Seinäjoki >>
Satakunta / Pori ja Rauma >>
Keski-Suomi / Jyväskylä >>
Joensuu >>
Tampere >>
Kokkola >>
Kotka >>
Lappeenranta ja Imatra >>
Ylä-Savo >>
Lahti >>
Turku >>

Opteam hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä oppilaitosten kanssa.

Lisätietoa saat Opteamin paikallistoimistoista. Katso lähimmän Opteamin toimiston yhteystiedot >>

 

 Täsmäkoulutettuja metallialan osaajia yrityksesi tarpesiin

Metallimestari-koulutukset räätälöidään aina paikallisten teollisuusyritysten tarpeisiin ja tavoitteena on löytää ja täsmäkouluttaa uusia metallialan osaajia.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä paikalliseen Opteam-toimistoon, niin kerromme lisää Metallimestari-yhteistyömahdollisuuksista.

Opteam-toimistojen yhteystiedot >>

Infotilaisuudet

Tiedotamme tulevista Metallimestari-infotilaisuuksista tälle sivulla ja sosiaalisessa mediassa.

metallimestari koulutus