Hae Metallimestari-koulutukseen Ylä-Savoon!

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Opteam Kuopio, Ylä-Savon ammattioppilaitos ja TE-toimisto toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity Ylä-Savon alueella toimivien teollisuusyritysten tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Pohjois-Savon ELY-keskus. 

Tavoitteena on löytää usealle kymmenelle uudelle metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Syksyllä 2016 alkavaan Ylä-Savon Metallimestari-koulutukseen haemme ensisijaisesti opiskelijoita, joilla on jo metallialan opintoja ja mahdollisesti myös työkokemustakin alalta. Myös muiden alojen kuten esimerkiksi ict-alan perusopinnot soveltuvat koulutukseen erinomaisesti.

Hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa. Työtehtävien monipuolisuus tarjoaa mahdollisuuden työskentelyyn monille eri osaajille.

 

Miten haet mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan Opteamin ja TE-toimiston kautta. Opteam Kuopio hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä kouluttajien kanssa.

Hakuaika 2016 koulutukseen on päättynyt.

Tiedotamme tulevista koulutuksista tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa.

 

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Ylä-Savon Metallimestari-koulutuksen suuntautumisvaihtoehdot ovat koneistus, särmäys ja levyntyöstö, koneenasennus, hitsaus, sekä robotiikka.

Metallimestari-koulutuksessa on Ylä-Savossa on kuusi suuntautumisvaihtoehtoa, joiden sisältö räätälöidään yritysten kanssa yhteistyössä. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten konekantaan, toimintaan ja tuleviin haasteisiin. Jokaiselle koulutukseen osallistuvalle tehdään oma opintosuunnitelma. Opintoihin kuuluu 15 päivän orientaatiojakso.

Ajankohta ja yritysyhteistyö

Metallimestari-koulutus alkaa loka-marraskuussa 2016 ja koulutuksen kesto on noin neljä kuukautta riippuen koulutettavan lähtötasosta.

Metallimestari-koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella eli valintoja koulutukseen tehdään jo hakuaikana. Koulutus alkaa viimeistään joulukuussa 2016. Koulutuksen kesto noin neljä kuukautta; kestoon vaikuttaa koulutettavan lähtötaso ja henkilökohtainen opintosuunnitelma.

Metallimestari-koulutukseen sisältyy työssäoppimista paikallisissa metallialan yrityksissä.

 

Lisätietoja koulutuksesta saat:

Opteam
Janne-Pekka Pesonen
p. 050 322 3278

Ylä-Savon ammattiopisto/Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
Jori Kortetjärvi
p. 0400 792 817Hae Metallimestari-koulutukseen Ylä-Savoon

Haku Metallimestari-koulutukseen on päättynyt.

Tiedotamme tulevista koulutuksista tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteistyössä Ylä-Savon ammattiopisto ja metallialan yritykset:

ammattiopisto_vaaka

oxford-ahmotv-800x148

ht_logo_rgb

ponsse-logo-png_reference

KARSTEEL

kome_logo_ei-tehosteita-002

rdtc-logo1

vainio_vaakalogo_jpg

ratesteel-oy_logo

Untitled-1

Debomix Oy logo