metallialan koulutus Turku

Metallimestari-koulutus nyt Turussa

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin? Kouluttaudu nyt Metallimestariksi Turussa. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Opteam Lounais-Suomi ja Turun Aikuiskoulutuskeskus toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity kymmenen Turussa ja Turun lähialueella toimivan teollisuusyrityksen tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää usealle kymmenelle uudelle metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta.

Keväällä alkavaan Turun Metallimestari-koulutukseen haemme ensisijaisesti opiskelijoita, joilla on jo metallialan opintoja ja mahdollisesti myös työkokemustakin alalta. Huomioi kuitenkin, että hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa.

Miten haet mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan Opteamin ja TE-toimiston kautta. Opteam Lounais-Suomi hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä Turun Aikuiskoulutuskeskuksen kouluttajien kanssa.

Koulutukseen haku tapahtuu täyttämällä työvoimakoulutushakemus www.te-palvelut.fi -sivuston kautta (koulutuksen tunnistenumero on 673390).

Täytä hakemus >>

Jos sinulle on kysyttävää Metallimestari-koulutukseen hakemisesta tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä:

Miika Lähteenkorva
Barona Lounais-Suomi
p. 050 4003 817

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Turun Metallimestari-koulutuksessa suuntaudutaan hitsauksen, koneistuksen, levytöiden ja robotiikan tehtäviin.

Metallimestari-koulutuksessa on Turussa neljä suuntautumisvaihtoehtoa, joiden sisältö räätälöidään yritysten kanssa yhteistyössä. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten konekantaan, toimintaan ja tuleviin haasteisiin. Jokaiselle koulutukseen osallistuvalle tehdään oma opintosuunnitelma.

METALLIMESTARIT KOULUTUKSIA JÄRJESTETÄÄN NON STOP-KOULUTUKSINA

Metallimestari-koulutus on täsmäkoulutus, johon kuuluu työssäoppimista paikallisissa metallialan yrityksissä. Koulutuksen aikana tai päättyessä koulutettavat voivat työskennellä oppisopimuksella yrityksissä ja sitä kautta työllistyä yrityksiin.

Hae nyt tuleviin Metallimestari-koulutuksiin.
Hakemuksia käsitellään viikoittain.

Jos haluat tietää lisää Turun Aikuiskoulutuskeskuksessa järjestettävästä Metallimestari-koulutuksesta, voit olla yhteydessä:

Turun Aikuiskoulutuskeskus
Tapio Häkkinen
opettaja
puh. 040 765 2578
tapio.hakkinen@turunakk.fi

 Hae nyt Metallimestari-koulutukseen Turkuun

Hae nyt nonstoppina toteutettavaan Metallimestari-koulutukseen. Hakemuksia käsitellään viikoittain.

Täytä hakemus >>

METALLIMESTARI-KOULUTUKSIA JÄRJESTETÄÄN MYÖS ENSI VUONNA.

Metallimestari yhteistyökumppanit

Turun Aikuiskoulutuskeskus >>
Varsinais-Suomen ELY-keskus >>