metallialan koulutus Lahti

Metallimestari-koulutus nyt Lahdessa

Metallimestari – Suomen rautaisin metallialan koulutus nyt Päijät-Hämeessä Lahdessa!

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin? Kouluttaudu nyt Metallimestariksi Lahdessa. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Opteam Päijät-Häme ja Koulutuskeskus Salpaus toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity Päijät-Hämeen alueen yritysten tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Hämeen ELY-keskus.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää usealle kymmenelle uudelle metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta.

Keväällä 2017 alkavaan Päijät-Hämeen Metallimestari-koulutukseen haemme ensisijaisesti opiskelijoita, joilla on jo metallialan opintoja ja mahdollisesti myös työkokemustakin alalta.

Hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa.

Miten haet mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan Opteamin ja TE-toimiston kautta. Opteam Päijät-Häme hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa.

Hae mukaan:

Täytä TE-toimiston hakemus >>

Täytä Opteamin hakemus >>

Hakuaika on päättynyt.

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Lahden Metallimestari-koulutuksessa suuntaudutaan .

Metallimestari-koulutuksessa  on Lahdessa kolme suuntautumisvaihtoehtoa, joiden sisältö räätälöidään yritysten kanssa yhteistyössä. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten konekantaan, toimintaan ja tuleviin haasteisiin. Jokaiselle koulutukseen osallistuvalle tehdään oma opintosuunnitelma.

Metallimestari-koulutus alkaa keväällä 2017  ja koulutuksen kesto on n.4 kuukautta riippuen koulutettavan lähtötasosta ja koulutuksen jaksotuksesta.

Metallimestari-koulutus on täsmäkoulutus, johon kuuluu työssäoppimista paikallisissa metallialan yrityksissä. Koulutuksen aikana tai päättyessä koulutettavat voivat työskennellä oppisopimuksella yrityksissä ja sitä kautta työllistyä yrityksiin.

Jos sinulle on kysyttävää Metallimestari-koulutukseen hakemisesta tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä:

Opteam Päijät-Häme
Sami Lounasranta
puh. 050 3223 251
sami.lounasranta@opteam.fi

 

 Hae nyt Metallimestari-koulutukseen Lahteen

Hae nyt keväällä 2017 alkavaan Metallimestari-koulutukseen

Koulutukseen haku tapahtuu täyttämällä:
työvoimakoulutushakemus www.te-palvelut.fi >> (koulutuksen tunnistenumero on 670736)
ja Metallimestari-hakemus >> Opteamin sivulla.

Hakuaika on päättynyt.

Metallimestari yhteistyökumppanit

Koulutuskeskus Salpa >>
Hämeen ELY-keskus >>