metallialan koulutus jyväskylä

Hae Metallimestari-koulutukseen Keski-Suomeen!

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin? Kouluttaudu nyt Metallimestariksi Keski-Suomessa. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

Mikä on Metallimestari-koulutus?

Metallimestari-koulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää työpaikka metalliteollisuudessa. Opteam Jyväskylä, Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän Oppisopimuskeskus, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE ja TE-toimisto toteuttavat yhteistyössä Metallimestari-koulutushankkeen, jonka tavoitteena on saada metallialalle lisää yritysten osaamistarpeita vastaavaa koulutettua henkilökuntaa. Koulutus on räätälöity Keski-Suomessa toimivien teollisuusyritysten tarpeita vastaavaksi. Yritykset ovat osallistuneet aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Koulutushanketta on mukana rahoittamassa Keski-Suomen ELY-keskus.

Kenelle Metallimestari-koulutus on tarkoitettu?

Tavoitteena on löytää usealle kymmenelle uudelle metallialan ammattilaiselle työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta.

Keväällä 2017 alkavaan Jyväskylän Metallimestari-koulutukseen haemme ensisijaisesti opiskelijoita, joilla on jo metallialan opintoja ja mahdollisesti myös työkokemustakin alalta.

Hakijoiden ikä tai sukupuoli eivät vaikuta valintaan Metallimestari-koulutukseen. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä alueen isoimmat yritykset ovat mukana hankkeessa.

Miten haet mukaan Metallimestari-koulutukseen?

Metallimestari-koulutukseen haetaan Opteamin ja TE-toimiston kautta. Opteam Jyväskylä hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä kouluttajien kanssa.

Hakemuksen pääset jättämään osoitteessa www.te-palvelut.fi. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä hakemuksen perusteella valitaan jatkoon henkilöt, jotka kutsutaan haastatteluun Opteamille. Haastattelukutsun saamisen jälkeen sinun tulee täyttää hakemus myös Opteamin järjestelmään.

 

Hakuaika kevään 2017 koulutukseen on päättynyt.

Jos sinulle on kysyttävää Metallimestari-koulutukseen hakemisesta tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä: Opteam Jyväskylä, puh. 010 3466  040*

Miten Metallimestari-koulutus etenee?

Keski-Suomen Metallimestari-koulutuksen suuntautumisvaihtoehdot ovat koneistus, särmäys ja levyntyöstö, hitsaus sekä robotiikka.

Metallimestari-koulutuksessa  on Jyväskylässä on neljä suuntautumisvaihtoehtoa, joiden sisältö räätälöidään yritysten kanssa yhteistyössä. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten konekantaan, toimintaan ja tuleviin haasteisiin. Jokaiselle koulutukseen osallistuvalle tehdään oma opintosuunnitelma.

Metallimestari-koulutus alkaa 27.3.2017 ja koulutuksen kesto on n.4 kuukautta riippuen koulutettavan lähtötasosta ja koulutuksen jaksotuksesta.

Metallimestari-koulutus on täsmäkoulutus, johon kuuluu työssäoppimista paikallisissa metallialan yrityksissä. Koulutuksen aikana tai päättyessä koulutettavat voivat työskennellä oppisopimuksella yrityksissä ja sitä kautta työllistyä yrityksiin.

Metallimestari Pohjoinen Keski-Suomi

Hae nyt Metallimestari-koulutukseen Jyväskylään

Hakuaika keväällä 2017 alkavaan koulutukseen on päättynyt.

 

metallimestari koulutus

Metallialan yritykset työllistämisyhteistyössä mm.

Maarla Oy (Viitasaari)
SopValm Oy (Viitasaari)
OnSteel Oy (Karstula)
Saarijärven Säiliövalmiste Oy (Saarijärvi)
Proxocon Oy (Kannonkoski)
Sorvaamo Kivi Oy (Äänekoski)
Ariterm Oy
Laserkeskus Oy

Lisätietoa

Koulutukseen hakemisesta:
Opteam Jyväskylä
Puh. 010 3466  040*