Mediahub Helsinki

Uutta osaamista liiketoimintaa kehittämään

Me Mediahub Helsingissä tuotamme MTV:n uutistarjonnan. Seuraamme aitiopaikalta, miten media-ala muuttuu hurjaa vauhtia, ja suurimmat uudistuspaineet koskevat verkkoa. Haluamme panostaa verkkosisältöihin ja siksi kehitämme uusia liiketoimintoja. Se taas edellyttää aivan uudenlaisten osaajien rekrytointia.

Olemme mukana, koska uskomme, että jokaisen pitäisi keskittyä siihen, minkä parhaiten taitaa. Emme halua käyttää omia resurssejamme aikaavieviin rekrytointiprosesseihin, vaan annamme sen mieluusti kokeneiden opteamilaisten tehtäväksi.

Mielestämme Opteam Luova on erittäin tervetullut uutuus maamme työmarkkinoille. Se tarjoaa uudenlaisen tavan rekrytoida ja tehdä töitä. Odotamme innolla jatkoa!

Tilitoimisto Talenom

Luovan alan yrittäjien tukena

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto. Yli 40 vuoden ajan olemme toimineet erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten kumppanina ja huolenpitäjänä. Kun kuulimme Opteam Luovasta, innostuimme ja lähdimme kehittämään itsekin uutta palvelua – aloittaville yrittäjille ja pienille yrityksille suunnattua kustannustehokasta Talenom Simplea.

Meidän vahvuutemme on yrittäjän arjen ja siihen liittyvien kompastuskivien tunteminen. Osaamme neuvoa, miten karikot vältetään ja varmistamme, että yrittäjän tie on auki menestykseen. Luovan alan osaajissa on hurjasti potentiaalia ja toivomme, että Opteam Luova antaa siivet yhä uusille tekijöille.

Siirry sivustolle

Teollisuustaiteen liitto Ornamo

Muotoilu menee uusille toimialoille

 ”Opteam Luova tarkoittaa Ornamolle uutta näkökulmaa tulevaisuuden työn ja sen vaatiman osaamisen kartoittamiseksi. Hypoteesimme mukaan tulevaisuuden muotoilija on yhä useammin verkosto-osaaja, joka tarjoaa määräaikaisia konsulttipalveluita kehittämisprojekteihin. Hän tuo monialaisiin tiimeihin käyttäjän näkökulman. Tulevaisuudessa jokaisen yrityksen ja organisaation on otettava tuotteidensa, tilojensa ja palveluidensa käyttäjät paremmin huomioon.

Haastavassa toimintaympäristössä muotoilijoiden osaaminen korostuu. Meidän tavoitteenamme on, että rakennemuutoksen myötä muotoilun jatkuva hyödyntäminen lisääntyy eri toimialoilla samalla, kun muotoilijoiden ammatillinen työnkuva laajenee. Jo nyt on huomattavissa, että muotoilualan kasvu keskittyy yhä enemmän muotoilupalveluja tarjoaviin suunnitteluyrityksiin.

Tällä hetkellä Ornamon ja EK:n kyselyiden mukaan noin 20 prosenttia pk-yrityksistä hyödyntää muotoilua. Osuudessa on paljon kasvunvaraa ja Opteam Luova on yksi tapa tehdä muotoilun hankkiminen vaivattomaksi – esimerkiksi osana projektiin palkattavaa tiimiä.”

Salla Heinänen
toiminnanjohtaja

Siirry sivustolle