VERKOSTOINSINÖÖRI, SAVONLINNA

Etelä-Savo, Savonlinna

Järvi-Suomen Energia Oy on Suur-Savon Sähkö -konserniin kuuluva jakeluverkkoyhtiö, jonka ammattilaiset huolehtivat yli 27 000 kilometrin mittaisen sähköverkoston rakennuttamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta sekä verkkotoimintaan liittyvästä asiakaspalvelusta. Liikevaihtomme on noin 95 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 23.

Etsimme Järvi-Suomen Energiaan Savonlinnaan Verkostoinsinööriä.

Verkostoyksikkömme vastaa sähkö- ja tietoliikenneverkon suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon palveluiden hankinnasta. Vastaamme noin 40 miljoonan euron investointiohjelman toteutuksesta. Verkostoinsinöörinä toimit tiiviissä yhteistyössä verkoston suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja muiden keskeisimpien kumppaneidemme kanssa.

Olet etsimämme verkostoinsinööri, jos sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutus ja toivon mukaan myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen vaatii määrätietoista ja vastuullista toimintatapaa sekä tarkkuutta. Sinulla on kykyä hoitaa luottamukseen perustuvia kumppanuuksia, hallitset tietojärjestelmät ja osaat kehittää aktiivisesti toimintaa.

Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuija Autio 040 569 0009 tai Järvi-Suomen Energia Oy:n verkostopäällikkö Mika Matikainen, 010 2104 378. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 27.10.2017 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Ammattinimike:VERKOSTOINSINÖÖRI, SAVONLINNA
Asiakas:Muu
Toimiala:Muut alat
Työsuhteen laatu:-
Sijainti:Etelä-Savo, Savonlinna
Hakuaika:28.09.2017 - 27.10.2017