Vastaanottovirkailija, CityHotel, Rovaniemi

Rovaniemi

CityHotel sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa ostospaikkojen välittömässä läheisyydessä, vain muutaman kilometrin päässä Napapiiriltä ja Joulupukin pajakylästä.

Ylellinen mukavuus ja henkilökohtainen palvelu tarjoavat miellyttävän ilmapiirin niin liikematkailijalle kuin lomalaiselle. Viime vuosien mittavan remontoinnin tuloksena tämän 4 tähden hotellin moderni, persoonallinen sisustus ja korkealaatuiset tilat luovat lämpimän ja rauhallisen ilmapiirin monenlaiselle vieraalle.

Lue lisää yrityksestä ›

Etsimme pätevää vastaanottovirkailijaa Rovaniemen CityHotelliin!

Etsimme asiakkaallemme CityHotelliin Rovaniemelle vastaanottovirkailijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat aamuun, päivään ja iltaan. Työt ajoittuvat välille 27.11.2017-7.1.2018. Tarvittaessa työsuhde voi jatkua pidempään.

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa unohtumattomia kokemuksia? Nautitko siitä, että pystyt palvelemaan asiakkaita paremmin kuin he osaisivat odottaakaan? Sinulta löytyy myös aiempaa vahvaa kokemusta vastaanottovirkailijan tehtävistä ja palvelet sujuvasti myös englanniksi? Toivomme myös, että sinulla on sekä anniskelu- että hygieniapassi. Anniskelupassi ei ole kuitekaan välttämätön.

Jos löysit itsesi tästä kuvauksesta, niin hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen täysillä tunneilla perinteikkäässä ja korkeatasoisessa hotellissa.

Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Opteam Lapin toimisto, (+358) 010 8500 554, lappi@opteam.fi

Toimiala:Ravintola ja hotelli
Työsuhteen laatu:Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto:Määräaikainen
Sijainti:Rovaniemi
Hakuaika:10.11.2017 - 20.11.2017