Kokenut tuotekehitysinsinööri

Kerava

METOS valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

Lue lisää yrityksestä ›

Haemme Keravan tehtaallemme tuotekehityksen suunnittelutiimiin

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Tuotekehitysinsinöörinä olet avainroolissa yrityksemme laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman kehittämisessä. Olet asiantuntijana mukana projekteissamme kehittämässä laadultaan ja valmistuskustannuksiltaan kilpailukykyisiä tuotteita ja tuoteperheitä ammattikeittiökäyttöön. Vastaat projektin kylmälaite- ja ilmankierron suunnittelusta sekä tuotteen mekaanisesta suunnittelusta ja valmistuskuvien tekemisestä. Vastuullasi ovat myös kylmälaite- ja ilmankierron testaus ja tulosten analysointi ja dokumentointi projektin eri vaiheissa.

Tämä työ tarjoaa sinulle näköalapaikan ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen ja loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi edelleen. Menestyäksesi roolissasi tarvitset organisointitaitoja sekä kykyä toimi luontevasti erilaissa ryhmissä työkavereista asiakkaisiin ja alihankkijoihin. Olet jo alalta kokemusta useamman vuoden hankkinut ammattilainen ja tottunut toimimaan itsenäisesti. Olet mielelläsi monessa mukana ja toimit joustavasti myös paineen alla. Arvostamme myös projektinhallinnan käytännön osaamistasi sekä järjestelmällistä, aktiivista ja ratkaisuhakuista työskentelytapaasi.

Toivomme sinulta vähintään AMK-insinöörin koulutusta soveltuvalta tekniseltä alalta. Tunnet 2D- ja 3D-työkalut sekä PDM-järjestelmien toiminnan. Vaiheistettu Lean-kokoonpano sekä ohutlevyvalmistustekniikat ovat sinulle myös tuttuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä mukavien asiakkaiden ja työkavereiden sekä kilpailukykyisten tuotteiden ja palveluiden parissa. Nautit meillä ison talon etujen lisäksi hyvästä yhteishengestä ja kehityt ammattilaisena. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 26.11. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Laura Niemeltä, puh. 0503780862 tai laura.niemi@opteam.fi.

Vaatimukset

  • Suunnitteluinsinööri
  • Tuotekehitys
  • Testaus
  • Ohutlevy
  • Kylmälaite

Odotukset

  • Projektinhallinta
  • Lean
Toimiala:Toimisto, hallinto ja asiantuntijatyöt
Työsuhteen laatu:Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto:Vakituinen
Sijainti:Kerava
Hakuaika:10.11.2017 - 28.11.2017