Tuotekehitysinsinööri

Kerava

METOS valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

Lue lisää yrityksestä ›

Haemme Keravan tehtaallemme tuotekehityksen suunnittelutiimiin

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Tuotekehitysinsinöörinä olet mukana projekteissa kehittämässä laadultaan ja valmistuskustannuksiltaan kilpailukykyisiä tuotteita ja tuoteperheitä ammattikeittiökäyttöön. Vastaat projektin mekaanisesta suunnittelusta ja valmistuskuvien tekemisestä. Osallistut tuotteiden testauksiin sekä tulosten analysointiin ja dokumentointiin projektin eri vaiheissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä, mukavien asiakkaiden ja työkavereiden sekä kilpailukykyisten tuotteiden ja palveluiden parissa. Meillä nautit ison talon etujen ja hyvän yhteishengen lisäksi näköalapaikasta ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen. Tehtävä kehittyy mukanasi ja kanssasi työskentelevät niin osaavat kollegat kuin yhteistyökumppanitkin.

Toivomme sinulta vähintään AMK-insinöörin koulutusta soveltuvalta tekniseltä alalta. Voit olla juuri valmistunut, työharjoittelussa suunnittelutehtäviä tehnyt tai jo alalta kokemusta hankkinut ammattilainen. Tunnet 2D- ja 3D-työkalut sekä PDM-järjestelmien toiminnan. Myös aiempi kokemus projekteissa toimimisesta auttaa sinua tehtävän haltuunotossa.

Työntekijänä olet järjestelmällinen, aktiivinen ja ratkaisuhakuinen. Toimit tehokkaasti ja luontevasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit joustavasti myös paineen alla. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 26.11. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Niemi, puh. 0503780862 tai laura.niemi@opteam.fi.

Vaatimukset

  • Mekaniikka
  • Englannin kieli
  • Suunnitteluinsinööri

Odotukset

  • Projektityö
  • Ruotsin kieli
  • Tuotekehitys
Toimiala:Toimisto, hallinto ja asiantuntijatyöt
Työsuhteen laatu:Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto:Vakituinen
Sijainti:Kerava
Hakuaika:10.11.2017 - 28.11.2017