TIG-hitsaaja, Magnusson & Stoor Oy

Porvoo

Opteam logo

Etsimme asiakasyrityksellemme Porvooseen TIG-hitsaajaa

Ab Magnusson & Stoor Oy on vuonna 1979 perustettu metallityöliike. Tarkoituksenmukaiset 2000 m2:n toimitilamme sijaitsevat historiallisen Porvoon kaupungin itäisellä laidalla.

Ab Magnusson & Stoor Oy hallitsee metallista maailmaa. Teemme monenlaisia metallialan ratkaisuja asiakkaidemme ainutkertaisiinkin tarpeisiin. Kun yrityksenne tarvitsee korkealaatuista viimeistelyä ja joustavia toimituksia, voitte luottaa meihin. Kokemuksemme, osaamisemme ja resurssiemme avulla asiakkaamme saavat nopean ja tehokkaan palvelun aina suunnittelusta loppuasennukseen asti.

Valmistuksemme toteuttaa asiakkaidemme laatu- ja toimitustarpeet korkealaatuisina ja erittäin joustavasti. Asiakkaamme valmistavan teollisuuden, meriteollisuuden ja kiinteistörakentamisen piirissä arvostavat osaamistamme vaativien sisustusrakenteiden ja hydrauliikkaa sekä automaatiota sisältävien laitekokonaisuuksien, kuten erilaisten öljyntorjuntalaitteiden, ohjelmoitavien hihnakuljettimien ja pakkauslinjojen alihankinnassa ja valmistuksessa.

Osaamiseemme kuuluu myös alumiinirunkoisten, lujien ja korkealaatuisten työ- ja huviveneden suunnittelu ja rakentaminen.

Meillä on ajanmukaiset leikkaus- (vesi- ja plasmaleikkurit), särmäys-, taivutus-, työstö- ja hitsauskoneet. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme hallitsee alumiinin, messingin, teräksen ja ruostumattoman teräksen sekä monien muiden metallien käsittelyn.

Haemme ammattilaisjoukkoon TIG hitsauksen vahvaa osaajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:

  • alan koulutusta

  • kokemusta TIG-hitsauksesta

  • voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja

  • hyvää työmotivaatiota
Toimiala:Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka
Työsuhteen laatu:Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto:Vakituinen
Sijainti:Porvoo
Hakuaika:09.11.2017 - 19.11.2017