Tarjoilja News Cateringille

Uusimaa, Helsinki

News Catering

News Catering järjestää monenlaisia tilaisuuksia suurista yritystapahtumista tunnelmallisiin perhejuhliin. Tule töihin täyden palvelun catering-yritykseen!

Haemme TARJOILIJAA News Cateringin tiimiin.

News Cateringilla jokainen työpäivä on taatusti erilainen. Tässä tehtävässä työskentelet osana News Cateringin tiimiä erilaisissa tilaisuuksissa, joissa juhla- ja kokoustarjoiluiden koko voi vaihdella 8-800 osallistujan välillä. Tarjoilukeikat ovat vaihtelevasti esimerkiksi häissä, pikkujoulujuhlissa tai yritystilaisuuksissa.

Tarvitset tässä työssä aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä, mielellään kokemusta kokoustarjoiluista ja ennen kaikkea aitoa intohimoa asiakaspalveluun, tilaisuuksien järjestämiseen ja uuden oppimiseen. Tarvitset työssä lisäksi ajokorttia, suomen kielen taitoa ja tietenkin myös hygieniapassin ja salmonellatodistuksen. Tilaisuuden luonteesta riippuen keikkojen pituus voi vaihdella, joten toivomme, että olet halukas tekemään tarpeen vaatiessa joustavasti myös pidempiä päiviä.

Töitä on tarjolla ajalle 15.10.-20.12 ja keikkoja on 3-4 kertaa viikossa. Työllistyt Opteamin kirjoille ja palkkaus sovitaan kanssasi kohdalleen.

Tempaise ja käy käsiksi tähän vaihtelevaan työhön hakemalla paikkaa jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä:
Anne Juusola
anne.juusola@opteam.fi

Ammattinimike:Tarjoilija
Asiakas:News Catering
Toimiala:Ravintola ja hotelli
Työsuhteen laatu:Määräaikainen
Sijainti:Uusimaa, Helsinki
Hakuaika:13.09.2017 - 01.10.2017
Vaadittu työkokemus:1 - 3v