SUUNNITTELUINSINÖÖREJÄ HVAC- JA SISUSTUSSUUNNITTELUUN Raisioon

Varsinais-Suomi, Turku

Orsap Oy on erikoistunut loistoristeilijöiden julkisten tilojen ja hyttialueiden kokonaistoimituksiin. Toimintamme kattaa sekä laivan uudisrakentamis- että korjauskohteet. Projektiosaamisemme yhdessä ammattitaitoisen suunnittelun, hankinnan, logistiikan ja projektinhallinnan kanssa takaavat asiakkaallemme kilpailukykyisen ja laadukkaan tuotteen vaativissakin aikatauluissa. Orsap Oy:n monipuolinen ammattitaito suurten ja vaativien projektien hoitamisessa luo kustannuksia säästävän laadukkaan tuotteen yhteistyökumppanille.

Haemme kasvavaan joukkoomme

SUUNNITTELUINSINÖÖREJÄ HVAC- JA SISUSTUSSUUNNITTELUUN Raisioon

Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa insinööritutkintoa. Aikaisempi työkokemus laivateollisuudesta, rakennusteollisuudesta tai teräsrakennepuolen suunnittelutehtävistä katsotaan eduksi. Olet tottunut käyttämään työssäsi 3D-mallinnusta; Autodesk Inventoria, AutoCadia ja Solid Worksia tai vastaavia ohjelmistoja ja hallitset sujuvasti myös Office-ohjelmat.

Odotamme valittavilta henkilöiltä teknistä näkemystä, visuaalista hahmotuskykyä sekä kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Työotteesi on järjestelmällinen ja joustava projektiluontoisen työn vaatimukset huomioiden. Olet oma-aloitteinen ja tiedonhakuinen. Voit omata pidemmän kokemuksen alalta tai olla hiljattain työurasi aloittanut osaaja. Englannin kielen kirjallinen taito on välttämätöntä, muu kieliosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kansainvälisellä toimialalla, ison tiimin tuen, mahdollisuuden pidempiaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen ja hyvät henkilöstöedut mukavassa työympäristössä.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai osoitteessa http://www.opteam.fi 9.11. mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteamin konsultti Elina Valli, 050 31 22 807/ 30.10. klo 9-10
ja 6.11. klo 15-16.

Toimiala:Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka
Työsuhteen laatu:-
Työsuhteen kesto:-
Sijainti:Varsinais-Suomi, Turku
Hakuaika:- - -