Siivooja Sastamalaan koulu- ja päiväkotikohteisiin

Sastamala

Servi on ruoka- ja puhtauspalveluja tuottava yhtiö, joka toimii paikallisesti Sastamalassa ja sen lähialueilla. Yhtiön toiminta pyörähti käyntiin vuoden 2012 alusta.

Missiomme on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen laadukkaiden ruoka- ja puhtauspalveluiden avulla. Tätä tehtävää täytämme noin 170 ammattilaisen joukolla. Huolehdimme yhteensä yli 100 000 m2 suuruisen pinta-alan puhtaudesta ja ruokapalveluistamme nauttii päivittäin noin 5500 asiakasta.

Servin omistavat Sastamalan kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Lue lisää yrityksestä ›

Haemme siivoojia työskentelemään aamu, arkipainotteisiin vuoroihin Sastamalaan koulu- ja päiväkotikohteisiin. Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen. Asenne ratkaisee.

Tarjolla oleva työ on keikkatyötä, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita vuorosi itse. Tee siis töitä silloin, kun sinulle sopii. Kohteita on useita, pääpaino siivouksessa, mutta toisinaan työvuoroissa saattaa olla myös tiskausta.

Aikaisempi kokemus siivouksesta on eduksi. Etenkin jos siivouskoneet, siivoustekniikat ja pesuaineliuokset ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Mainitsethan myös, mikäli sinulla on kokemusta vahauksista. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta asenne kohdillaan, lähetä rohkeasti hakemus, sillä meidän kauttamme on mahdollisuus koulutuksiin.

Työssä pärjää reippaalla asenteella, ripeällä otteella. Hymy huulilla. Työtä tehdään sekä itsenäisesti, että ryhmässä.

Mikäli kiinnostuit, lähetähän hakemuksesi nettisivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo haluaikana.

PST! Järjestämme Sastamalassa, Servin tiloissa POP UP-toimistopäiviä, jolloin voit tulla haastatteluun silloin kuin sinulle sopii. Ilman siis erillistä ajanvarausta. Otathan mukaan koulu- ja työtodistukset ja henkilöllisyystodistuksen.

POP UP-päivät ovat: 30.1., 7.2., 21.2., klo 10:00-16:00 Lisätietoa näistä saat: heta.honkonen@barona.fi tai soittamalla p. 010 8500 8282

Tervetuloa!

Toimiala: Muut alat
Työsuhteen laatu: Tuntityö
Työsuhteen kesto: Ei määritelty
Sijainti: Sastamala
Hakuaika: 09.01.2019 - 15.02.2019