Siisteyden mestari – siivooja, Lappeenranta ja Imatra

Etelä-Karjala, Lappeenranta

Opteam logo

Etsimme korkealla motivaatiolla varustettuja tulevaisuuden SIISTEYDEN MESTAREITA Suomen siisteinpään puhdistuspalvelualan koulutukseen. Haluatko osaamisen alalle, joka työllistää tulevaisuudessakin? Me työstämme yhdessä puhdistuspalvelualan yritysten kanssa sinusta monipuolisen osaajan työelämän tarpeisiin. Tää on siisti homma!

Siisteyden mestari -koulutuksessa opintojen pääpaino on ylläpito/toimisto-, kerros- ja rakennussiivouksessa sekä kotityöpalveluissa. Niiden sisältö määritellään yhteistyössä hankkeeseen lähtevien yritysten kanssa. Kouluttajat ovat perehtyneet yritysten toimintaan ja tuleviin haasteisiin, jolloin koulutus voidaan räätälöidä yritysten tarpeita vastaavaksi.

Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Jos sinulla on korkea motivaatio uuden oppimiseen ja haluat osaajaksi tälle tärkeälle alalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet, sillä hankkeessa on mukana alueen tunnettuja yrityksiä. Koulutus edellyttää suoriutumista suomen kielellä.

Koulutus toteutetaan työvoimapoliittisena koulutuksena ja on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille. Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluista.

Infotilaisuus koulutuksesta järjestetään 12.1.2017 klo 13 alkaen Saimaan ammattikoulun tiloissa (Pohjolankatu 12A). Infotilaisuuden aikana yritykset kertovat omasta yrityksestään, tulevaisuuden näkymistä, haasteista ja työllistymisen mahdollisuuksista.
Hakuaika on alkanut ja hakemukset käsitellään sitä mukaan kuin niitä tulee. Koulutuksen ensimmäiset moduulit alkavat jo 16.1.2017 ja hakijoille tehdään henkilökohtaiset opintosuunnitelmat. Hae siis heti ja aloita Suomen siistein koulutus jo heti tammikuussa.

Sinun tulee jättää hakemus myös TE-palvelujen sivuilla (koulutusnumero 669635 Lappeenranta ja Imatra)

Lisätietoja, ota yhteyttä: Opteam Etelä-Karjala puh. 010 5488 900 tai lappeenranta@opteam.fi

Ammattinimike:Siisteyden mestari - siivooja, Etelä-Karjala
Asiakas:Opteam Etelä-Karjala
Toimiala:Muut alat
Työsuhteen laatu:Määräaikainen
Sijainti:Etelä-Karjala, Lappeenranta
Hakuaika:29.11.2016 - 28.02.2017
Vaadittu työkokemus:Alle 1v