Product Sales Specialist

Vaasa / Oulu / Turku / Jyväskylä / Joensuu

Etsimme Product Sales Specialistia Atealle vastaamaan nimettyjen asiakkaiden asiakaspalvelusta Vaasan, Turun, Jyväskylän, Oulun, tai Joensuun toimipisteen.

Product Sales Specialistin tehtävässä vastuullasi on asiakkaiden asiakaspalvelu sekä varmistaa tilaus-toimitus-laskutus -prosessin oikea-aikaiset ja sovitut toimitukset. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaan kauppapaikasta ja tuotevalikoimasta huolehtiminen, asiakkaan opastaminen verkkokaupan käytössä sekä asiakasraportointi. Toimit kiinteässä yhteistyössä myynnin, globaalien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Olet asiakaspalvelija ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaan tiimityöskentelyyn. Sinulla on jo vahva osaaminen laitepuolen ratkaisusta ja olet käyttänyt useita erilaisia tietojärjestelmiä. Omaksut uutta tietoa nopeasti ja seuraat alan kehitystä. Tartut rohkeasti toimeen ja olet oma-aloitteinen sekä englanninkielen taitoinen. Uusien asioiden oppiminen ja kehittyminen muuttuvassa työympäristössä motivoivat Sinua.

Lisätietoa tehtävästä antavaa rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Opteamissa, Antonio Mikkonen, puh. 0401678311 tai antonio.mikkonen@opteam.fi.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.11.2017.

Toimiala:Muut alat
Työsuhteen laatu:Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto:Määräaikainen
Sijainti:Vaasa / Oulu / Turku / Jyväskylä / Joensuu
Hakuaika:09.11.2017 - 23.11.2017