Palvelutorimyyjä

Helsinki

Opteam logo

Rakastatko ruoanlaittoa ja asiakaspalvelua? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia mestarilliseksi PALVELUTORIMYYJÄKSI. Haemme Kauppakeskus Kaaren Prismaan useampaa innostunutta tulevaa ruokatuotteiden ammattilaista!

Tässä työssä pääset yhdistämään intohimosi hyvään ruokaan, mielenkiintosi myyntiin ja erinomaiset asiakaspalvelutaitosi. Työ palvelutiskillä edellyttää sinulta ennen kaikkea halua työskennellä ihmisten kanssa, suositella tuotteita ja antaa ideoita ruoanvalmistukseen. Saisiko tänään olla kalaa, lihaa vai kenties palvelutorin syöntivalmiita herkkuja? Parasta tässä työtarjouksessa on, ettet tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta alasta, sillä sinulle tarjotaan Kaaressa kattava koulutus tehtävään.

Töitä on Kaaressa tarjolla keikkaluontoisesti. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin ja -iltoihin mutta tarjolla on myös lauantaivuoroja. Osa vuoroehdotuksista voi tulla myös nopealla varoitusajalla. Sinulla tulee olla hygieniapassi. Työt käynnistyvät heti oikean henkilön löytyessä, joten olethan yhteydessä mahdollisimman pian!

Vaatimukset

  • Suomenkielen taito
  • Täysi-ikäisyys

Odotukset

  • Hygieniapassi
  • Asiakaspalvelu
Toimiala:Kauppa ja asiakaspalvelu
Työsuhteen laatu:Tuntityö
Työsuhteen kesto:Ei määritelty
Sijainti:Helsinki
Hakuaika:09.11.2017 - 30.11.2017