Palvelutorimyyjä

Kemi / Tornio

Opteam logo

Sinä asiakaspalvelusta ja myynnistä innostuva reipasotteinen tekijä, oletko työtä vailla?

Etsimme asiakkaallemme palvelulinjastomyyjää keikkaluonteiseen työsuhteeseen Kemiin ja Tornioon loppuvuoden tarpeisiin. Toivomme, että olet valmis työskentelemään arkipäivien lisäksi tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Voit olla palvelutorin osaava ammattilainen tai sellaiseksi haluava. On loistavaa, jos tunnet liha- ja kalapuolen tuotteet, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sillä tärkeimpinä kriteereinä rekrytoinnissa pidämme reipasta asennetta, ystävällistä asiakaspalveluhenkeä ja motivaatiota työskentelyn oppimiseen. Muistathan myös, että tarvitset työssä hygieniapassia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tämä työ tarjoaa mahdollisuuden liittyä mukavaan työyhteisöön, kehittää asiakaspalvelutaitojasi, saada arvokasta kokemusta kaupanalalta ja luoda paljon uusia kontakteja useissa toimipisteissä työskennellessäsi.

Mikäli kiinnostuit ja koet omaavasi huipun asenteen työtä kohtaan, lähetäthän hakemuksen ja CV:si meille pikimmiten. Kerrothan hakemuksessa myös kuinka pitkään ja kuinka paljon olet kiinnostunut töitä tekemään.

Toimiala:Kauppa ja asiakaspalvelu
Työsuhteen laatu:Tuntityö
Työsuhteen kesto:Ei määritelty
Sijainti:Kemi / Tornio
Hakuaika:06.11.2017 - 20.11.2017