Palveluohjaaja

Järvenpää

Järvenpään ateria- ja siivouspalvelu Jatsi Oy on Järvenpään kaupungin 100%:sti omistama palveluyhtiö. Vastaamme Järvenpään kaupungin tilojen siivouksesta sekä ateriapalvelutuotannosta. Henkilöstöä on meillä n. 200. Jatsi Oy tuottaa palvelut Järvenpään kaupungille monipalveluna inhouse-periaatteella. Yhtiön ja Järvenpään kaupungin välillä on palvelusopimukset. Jatsi Oy tuottaa vuosittain noin 2 miljoonaa ateriaa Järvenpään kouluihin ja päiväkoteihin sekä pitää puhtaana noin 140 000 m2 noin 80 toimipisteessä. Siivouspalvelumme pitää tilat puhtaana ja järjestyksessä järvenpääläisten hyvinvoinnin tueksi. Tunnemme eri tilojen erityispiirteet ja niissä tapahtuvan toiminnan siivoustyölle asettamat vaatimukset. Ateriapalvelumme tekee hyvää ja maittavaa ruokaa järvenpääläisten tarpeisiin. Olemme arjen tukena kaikenikäisille vauvasta vaariin. Teemme ja tarjoamme ruokaa, jonka avulla jaksaa päiväkodissa, koulussa, sairaalassa, töissä tai muualla.

Kehitämme henkilöstömme osaamista tarjoamalla eri tehtäviin monenlaisia koulutus- ja osaamisapolkuja. Tarjoamme kilpailukykyiset palkat, mukavat työkaverit sekä hyvät henkilöstöetuudet. Työkohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Jatsi Oy:n arvot:
Vastuullisuus – Tehdään mistä on sovittu, yhdessä tekeminen yksilöä arvostaen
Avoimuus – Vuorovaikutteinen asiakasyhteistyö
Rohkeus – Rohkeus tehdä asioita uudella tavalla
Ympäristötietoisuus – Ympäristötietoisuus kaikessa mitä tehdään
Tuloksellisuus – Henkilöstön hyvinvointi, Ammattiosaaminen, töiden räätälöinti

Lue lisää yrityksestä ›

Haemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle palveluohjaajaa pitkäaikaiseen työhön.

Tehtävässä avustat esimiestäsi työntekijöiden päivittäisessä ohjauksessa ja opastuksessa sekä työn organisoimisessa. Vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta erilaisissa kohteissa kustannustietoisesti ja asiakasta kuunnellen. Olet mukana myös toiminnan jatkuvassa kehittämisessä.

Edellytämme tehtävässä ateria- tai siivouspuolen ammattitutkintoa sekä käytännön kokemusta ateria- ja siivouspalveluiden tuottamisesta ja palveluohjaajana toimimisesta. Omaat hyvät it-taidot, puhut sujuvaa suomea ja olet joustava tiimipelaaja.

Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden.

Olet etsimämme tekijä iloiseen tiimiin jos koet olevasi luotettava, järjestelmällinen, sujuva tiimi- sekä yksintekijä, haluat ottaa vastuun työstäsi sekä osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Työaika on ma-pe klo 7-16 välisenä aikana 38,75h/vko. Kyseessä on pitkäaikainen työ.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia heti.

Toimiala: Muut alat
Työsuhteen laatu: Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Sijainti: Järvenpää
Hakuaika: 11.11.2018 - 07.01.2019