Osavalmistaja

Kitee

Kesla on metsäteknologian suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut konepajakonserni, joka hallitsee puunkorjuun koko tuotantoketjun kannolta tehtaalle. Keslan tuoteperheeseen kuuluvat puutavara-, harvesteri-, metsäkone-, kierrätys- ja teollisuusnosturit ja kuormaimet, metsäperävaunut, hakkurit, koura- ja sykeharvesterit sekä sykeprosessorit. Kesla -konsernilla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa. Kesla -konsernin palveluksessa on noin 300 henkeä. Kesla Oyj:n A-osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä

Lue lisää yrityksestä ›

Haemme Kesla Oyj:n Kesälahden tehtaalle OSAVALMISTAJAA. Työ on aluksi vuokratyöpaikka, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Osavalmistajan työnkuvaan kuuluvat särmäystyöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • metallialan teknistä peruskoulutusta tai vastaavaa alan käytännön kokemusta
  • työkokemusta särmäyksestä

Jos tunnistit itsesi niin laita hakemus pikaisesti linkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen joensuu@opteam.fi. Muista liittää mukaan ansioluettelo. Haastatteluja tehdään hakemusten saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy. Lisätietoja Opteam Joensuun toimistolta puh. 010617870 ma-pe klo. 9-15.

Toimiala:Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka
Työsuhteen laatu:Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto:Määräaikainen
Sijainti:Kitee
Hakuaika:08.11.2017 - 17.12.2017