News Catering tiimiin catering-päällikkö

Uusimaa, Helsinki

News Catering

News Catering järjestää monenlaisia tilaisuuksia suurista yritystapahtumista tunnelmallisiin perhejuhliin. Tule töihin täyden palvelun catering-yritykseen!

Haemme CATERING-PÄÄLLIKKÖÄ News Cateringin tiimiin.

Tässä todella monipuolisessa tehtävässä osallistut kattavasti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Työ sopii aktiiviselle ja vaihtelusta pitävälle ravintola-alan ammattilaiselle, joka on kotonaan niin 6 hengen yksityistilaisuuden kuin 800 osallistujan yritystapahtuman catering-järjestelyiden parissa. Catering-päällikkönä pidät langat käsissäsi monipuolisilla tarjoilukeikoilla: hoidat tarjoilua ja hovin roolia erilaisissa tilaisuuksissa, kuljetat tarvikkeet tapahtumapaikalle, roudaat ja purat, teet tarjouksia ja varmistat kaikin puolin, että asiakkaiden juhlat, karkelot ja kokoukset ovat jymymenestyksiä!

Ravintola-alan kokemuksen lisäksi toivomme sinulta toimeen tarttuvaa asennetta, intohimoa erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen ja ennen kaikkea pelisilmää – keikoilla taatusti sattuu ja tapahtuu, joten tässä työssä kyky yllättävien tilanteiden kohtaamiseen on ehdottomasti valttia! Tarvitset työssä myös ajokorttia, ja ruotsin kielen taito on hyödyksi muttei ehdoton edellytys. Lisäksi kiinnostus yrityksen buustaamiseen sosiaalisessa mediassa on ehdottomasti eduksesi.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja palkka sovitaan kanssasi kohdalleen. Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan News Cateringin omaksi työntekijäksi.

Lisätietoja tehtävästä:
Anne Juusola
anne.juusola@opteam.fi

Ammattinimike:Catering-päällikkö
Asiakas:News Catering
Toimiala:Ravintola ja hotelli
Työsuhteen laatu:Vakituinen
Sijainti:Uusimaa, Helsinki
Hakuaika:13.09.2017 - 01.10.2017
Vaadittu työkokemus:3 - 5v