MUUTTOMIEHIÄ MARTELAN PALVELUTUOTANTOON

Vantaa / Helsinki / Espoo / Kerava

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Ergonomisten ja innovatiivisten kalusteratkaisujen lisäksi Martela suunnittelee ja tuottaa monipuolisesti työympäristöihin liittyviä palveluja. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Lue lisää yrityksestä ›

Treeni vai duuni? No miksei molemmat!

Muuttomiehen työpäivät pitävät sisällään ripeitä muuttoja, vaihtuvia maisemia, hyvän työporukan ja rentoa läppää. Ja habakin kasvaa tässä työssä kuin itsestään!

Etsimme MUUTTOMIEHIÄ erityisesti JOULUN SESONKIIN, joka on vuoden kiireisintä aikaa. Työtä voi halutessaan jatkaa ensivuodelle ja vaikka samalla sinetöidä itsellensä ensi kesän kesätyöpaikka.

Aiempi kokemus muuttomiehen työstä on toki plussaa, mutta se ei ole pakollista. Tärkeintä on oikea asenne työtä kohtaan ja halu päästä tekemään hyvää fyysistä kuntoa vaativaa työtä. Muuttomiehenä tarvitset paitsi voimaa, myös taitoa asiakaspalveluun ja sujuvaa suomen kielen osaamista. Muuttoja tehdään ympäri pääkaupunkiseutua, ja työpäivät alkavat pääsääntöisesti suoraan muuttokohteista tai Martelan halleilta Vantaalta. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan, ja mikä parasta, voit tehdä töitä keikkaluontoisesti silloin, kun se itsellesi sopii!

Martelan työtilanteen salliessa, tarjoamme halukkaille myös muuta työtä kokemuksen sekä halukkuuden mukaan.

Rivakkuus on valttia niin muutoissa kuin työnhaussa – Lähetä hakemuksesi meille siis jo tänään!

Toimiala:Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka
Työsuhteen laatu:Tuntityö
Työsuhteen kesto:Ei määritelty
Sijainti:Vantaa / Helsinki / Espoo / Kerava
Hakuaika:09.11.2017 - 26.11.2017