Markkinointipäällikkö

Helsinki

St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä.

Lue lisää yrityksestä ›

St1 etsii HelmiSimpukka-ketjulle MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Markkinointipäällikkönä vastuullasi on HelmiSimpukka-ketjun ravintoloiden markkinoinnin ja brändin kokonaisvaltainen suunnittelu, toteutus ja analysointi. Tehtävänäsi on HelmiSimpukka-konseptin kehittäminen yhdessä ruokatuotekehityksen ja kauppiastyöryhmien kanssa sekä tavoitteellinen ja tuloksellinen yhteistyö mainostoimistokumppaneiden kanssa.

Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta tuloksellisista projekteista, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Sinulla on kahvila- tai ravintola-alan työkokemusta, ymmärrät alan kateajattelua ja puhut markkinoinnin kieltä. Myös huoltamokokemus on suureksi avuksi tehtävässä onnistumiselle.

Ideaali työntekijä on aikaansaava hands-on tyyppi, jolla on aito halu kehittää huoltamoravintolaliiketoimintaa. Osaat organisoida työt tehokkaasti ja pystyt työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla. Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista koulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyviä tietoteknillisiä valmiuksia. Ruotsin- ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.

St1 tarjoaa näköalapaikan vahvana ja tuloksellisena energiayhtiönä mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittämisen parissa sekä ennen kaikkea mukavat työkaverit ympärillesi. Toimitilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien päässä .

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Baronan/Opteam Luovan kanssa. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.12.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoa työtehtävästä antaa henkilöstökonsultti Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai johanna.karila@barona.fi.

Toimiala: Luova
Työsuhteen laatu: Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Sijainti: Helsinki
Hakuaika: 05.12.2018 - 17.12.2018