Laitoshuoltaja Sastamalaan

Sastamala

Servi on ruoka- ja puhtauspalveluja tuottava yhtiö, joka toimii paikallisesti Sastamalassa ja sen lähialueilla. Yhtiön toiminta pyörähti käyntiin vuoden 2012 alusta.

Missiomme on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen laadukkaiden ruoka- ja puhtauspalveluiden avulla. Tätä tehtävää täytämme noin 170 ammattilaisen joukolla. Huolehdimme yhteensä yli 100 000 m2 suuruisen pinta-alan puhtaudesta ja ruokapalveluistamme nauttii päivittäin noin 5500 asiakasta.

Servin omistavat Sastamalan kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Lue lisää yrityksestä ›

Haemme LAITOSHUOLTAJIA Satamalaan. Tarjolla työvuoroja eri kohteisiimme vaihtelevilla työajoilla. Monipuolinen työ pitää sisällään puhtaanapidon sekä ruokahuollon tehtäviä. Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän meille hakemuksesi pikimmiten!

Opteamin laitoshuoltajat työskentelevät pääsäntöisesti terveyskeskuksissa, vanhainkodeissa ja palvelukeskuksissa. Työ on monipuolista, joissakin kohteissa töitä tehdään tiimeissä, toisisssa kohteissa itsenäisesti. Työpäiviin kuuluvat puhtaanapidon tehtävät ja usein myös ruokahuollon avustavia tehtäviä, kuten ruoan jako osastoilla.

Tehtävään vaaditaan laitoshuoltajan tutkinto, sekä tartuntatautilain määrittämät rokotteet. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön.

Työaikaan pystyt vaikuttamaan itse. Me tarjoamme keikkatyötä, joka mahdollistaa työvuorosuunnittelun itsenäisesti. Voit siis tehdä töitä joustavasti, silloin kun sinulle sopii. Pääpaino työvuorissa on arkisin ja aamu/päivävuoroissa. Toki tarjolla on iltaa ja viikonloppujakin.

Me tarjoamme sinulle siis mahdollisuuden työskennellä joustavasti, sinulle sopivina päivinä, lisäksi pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Osaamisensa näyttäneellä tekijällä on mahdollisuus työllistyä meille tai suoraan asiakkaalle.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetäthän hakemuksesi pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Järjestämme myös Sastamalassa, Servin tiloissa POP UP-toimistopäiviä, jolloin voit tulla haastatteluun silloin kuin sinulle sopii. Ilman siis erillistä ajanvarausta. Otathan mukaan koulu- ja työtodistukset ja henkilöllisyystodistuksen.

POP UP-päivät ovat: 30.1., 7.2., 21.2., klo 10:00-16:00 Lisätietoa näistä saat: heta.honkonen@barona.fi tai soittamalla p. 010 8500 8282

Tervetuloa!

Vaatimukset

  • puhtausalan koulutus
Toimiala: Muut alat
Työsuhteen laatu: Tuntityö
Työsuhteen kesto: Ei määritelty
Sijainti: Sastamala
Hakuaika: 09.01.2019 - 15.02.2019