Kunnossapitoasentaja

Kerava

Uudenmaan Sairaalapesula Oy on HUS-kuntayhtymän, Helsingin kaupungin, Espoon kaupungin ja Carea kuntayhtymän omistama nykyaikainen ja pitkälle automatisoitu sairaalapesula. Tuotamme asiakkaillemme vaativia tekstiilihuoltopalveluja luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat tällä hetkellä Keravan Myllynummen teollisuusalueella sekä Kotkassa. Työllistämme yhteensä yli 250 tekstiilihuollon ammattilaista.

Lue lisää yrityksestä ›

Vahvistamme kunnossapitoamme ja etsimme

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen tekstiilihuoltoprosessin varmistamiseen Keravan tuotantolaitokseen.

Kunnossapitoasentajana vastaat monipuolisen ja modernin laitekannan ja kiinteistön päivittäisestä kunnossapidosta ja ennakkohuolloista osana kunnossapidon tiimiä. Työ on vuorotyötä. Tuotantomme on käynnissä normaalisti arkisin klo 5.45-22.

Asentajana autat tuotantoamme saavuttamaan määrälliset ja laadulliset tavoitteet ja ymmärrät kunnossapidon roolin tuotannon tukitoimintona ja mahdollistajana. Sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus teollisesta ympäristöstä sekä tekninen peruskoulutus. Tärkeintä tehtävässä menestymisellesi ovat hyvä palveluasenteesi sekä halu kehittyä ammattilaisena.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakaassa toimintaympäristössä ja mukavan työyhteisön tuen. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Niemi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 21.11.

Vaatimukset

  • Tekninen koulutus
  • Teollisuus
  • Kunnossapito
Toimiala:Muut alat
Työsuhteen laatu:Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto:Vakituinen
Sijainti:Kerava
Hakuaika:10.11.2017 - 21.11.2017