Kokki, Inari

Lappi, Inari

Opteam logo

A la carte -kokki talveksi Pohjois-Lappiin! Koe työelämys kaukana Pohjoisessa!

Etsimme asiakkaallemme Inariin ravintolakokkia määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesongin ajaksi. Tarjoamme tiukan työrupeaman, jolla on vastapainona tunturit, revontulet ja luonnossa kulkemisen vapaus. Pohjois-Lapissa koet ja opit varmasti uutta! Työt alkavat pääsääntöisesti marraskuussa.

Paikka sijaitsee pienessä Menesjärven saamelaiskylässä Inarissa kuuluisan Lemmenjoen kansallispuiston tuntumassa. Inarin kirkonkylä, Suomen saamelaiskulttuurin keskus, on vain 30 minuutin ajomatkan päässä. Täällä voit kokea luonnon luksuksen kauniissa, hiljaisessa ja kodikkaassa ympäristössä. Paikka on ihanteellinen luontoa, rauhaa, lepoa ja hiljaisuutta kaipaavalle, luonnossa liikkujalle!

Etsimme osaamista ja asennetta omaavaa henkilöä. Olet halukas oppimaan koko ajan lisää ja asenteeltasi olet avoin ja motivoitunut. Oikea asenne on myös jaksamista sekä urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

Hakijalta odotamme:
-Vähintään kahden vuoden vahvaa kokemusta a la carte- kokin tehtävistä
-Ajokorttia
-Tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä
-Kokemusta sesonkityöskentelystä
-Joustavuutta työaikojen suhteen
-Intoa ja motivaatiota työhön
-Avustamista myös paikan muissa työtehtävissä

Lisää hyvistä syistä tulla Pohjois-Lappiin töihin voit lukea täältä: http://rekrytointi.inarisaariselka.fi/

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Opteam Lapin toimisto: 010 8500 554, lappi@opteam.fi,
Asiakkuuspäällikkö Mika Rauhala, 0400 355 159, mika.rauhala@opteam.fi,
Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi, 050 413 1220, jyry.lehtoniemi@opteam.fi,
Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si, sekä suosittelijat yhteystietoineen viimeistään 8.10.2017 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakulinkki: https://opteam.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=15519

Huomioimme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

”Työ Opteamilla
Työelämä muuttuu vauhdilla eikä sen merkitys ole kaikille enää sama. Jollakin on tähtäimessä täsmällinen urakehitys, vakituinen työ ja teräksenluja oman alansa ammattitaito. Joku toinen taas haluaa paiskia tiukasti hommia rahoittaakseen seuraavan surffireissunsa, tai työskennelläkseen perhe-elämän tai opiskelun ehdoilla. Meitä on moneksi.

Me Opteamilla tarjoamme sinulle erilaisia työnteon malleja. Vuokratyö sopii silloin, kun haluat työskennellä oman elämäsi ehdoilla tai kartuttaa kokemusta ja ammattitaitoa erilaisissa yrityksissä. Rekrytoimme osaajia myös suoraan asiakkaillemme sekä vakituisiin että määräaikaisiin töihin. Meillä voit täydentää osaamistasi myös monipuolisilla koulutuksilla.”

Ammattinimike:Kokki
Asiakas:Inari
Toimiala:Ravintola ja hotelli
Työsuhteen laatu:Määräaikainen
Sijainti:Lappi, Inari
Hakuaika:10.07.2017 - 08.10.2017
Vaadittu työkokemus:3 - 5v