Kokkeja ja kylmäkköjä kesätöihin Finnair Kitcheniin

Vantaa

Kesätyöt Finnair Kitchenissä tarjoavat sinulle monipuolisen tehtäväkentän osana ammattitaitoista työporukkaa yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista työympäristöistä. Tule kanssamme tuottamaan ensiluokkaisia ateria- ja inflight -palveluita!

Haemme kesäksi useita KOKKEJA ja KYLMÄKKÖJÄ asiakkaallemme Finnair Kitchenille. Tässä tehtävässä pääset valmistamaan tasokkaita lentoaterioita sekä economy- ja business-luokkaan että vip-tilauslennoille. Työsi Finnair Kitchenissä on suunnitelmallista, monipuolista ja vaihtelevaa. Osana keittiön mukavaa tiimiä huolehdit päivittäin siitä, että lennoilla tarjoiltavat ateriat ovat laadukkaita ja asiakaskokemus korkealla tasolla.

Odotamme sinulta

  • alan koulutusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • joustavuutta ja positiivista työotetta
  • oma-aloitteisuutta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • 18 vuoden ikää
  • nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys
  • hygieniapassia ja salmonellatodistusta

Tarjoamme sinulle

  • hyvän työilmapiirin
  • luotettavan ja työntekijöistään huolehtivan työnantajan
  • kansainvälisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja ison konsernin edut
  • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentällä

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana ja jatkuvat syyskuun loppuun. Työ on vuorotyötä ja saattaa sisältää myös yötyötä. Edellytämme sinulta valmiutta työskennellä vuorotyössä viikon jokaisena päivänä. Kulkuyhteydet lentokentälle ovat erinomaiset, mutta varmistathan kuitenkin jo tässä vaiheessa, että varhaiset aamut tai myöhäiset iltavuorot eivät tuota sinulle ongelmia töihin kulkemisen suhteen. Huomaathan, että Finnair Kitchen on savuton työpaikka.

Hae mukaan jo tänään!

Vaatimukset

  • Vuorotyö
  • Hygieniapassi
Toimiala:Ravintola ja hotelli
Työsuhteen laatu:Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto:Määräaikainen
Sijainti:Vantaa
Hakuaika:12.01.2018 - 09.02.2018