Kesätyö Chico`s Sellossa, tarjoilija

Espoo

Vilkkaan kauppakeskus Sellon ytimessä sijaitsee rennolla fiiliksellä maustettu herkkukeidas Chico’s. Etsimme nyt TARJOILIJAA ilahduttamaan Chico’sin vierailijoiden päivää parahultaisella asiakaspalvelulla ja totta kai maukkailla annoksilla: ravintolan erikoisuuksiin kuuluvat burgerit ja raikkaat kasvis- ja vegaaniruoat.

Työssä onnistuaksesi sinulla tulee olla taustallasi kokemusta tarjoilijan työstä. Odotamme sinulta myös loisteliasta asiakaspalveluasennetta – tiedät miten vaativampikin pöytäseurue saadaan tyytyväiseksi. Lisäksi työpäivät vaativat sinulta reippaan rivakkaa asennetta, väsymättömiä jalkoja ja kirjaimellisesti tasapainoista otetta tarjoiluun. Chico’sissa pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana mukavaa työporukkaa.

Töitä on tarjolla 90h/3 viikossa ajalle kesä-syyskuu ja mahdollisuuksien mukaan voit tehdä muutamia vuoroja jo toukokuussa. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa. Työsopimus solmitaan sopimuksen mukaan joko Opteamin tai HOK-Elannon kanssa.

Chico’s Sello odottaa sinua, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Vaatimukset

  • Täysi-ikäisyys
  • Suomen kielen taito

Odotukset

  • Hygieniapassi
  • A la Carte osaaminen
Toimiala:Ravintola ja hotelli
Työsuhteen laatu:Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto:Määräaikainen
Sijainti:Espoo
Hakuaika:11.01.2018 - 02.02.2018