Keittiömestari, Unicafe Olivia

Helsinki

UniCafet toimivat siellä missä opiskelijatkin: Helsingin yliopiston kaikilla kampuksilla. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. 17 ravintolaa | 4 kampusta | 100 % opiskelijoiden omistama | Vuodesta 1953

Lue lisää yrityksestä ›

Haemme nyt keittiömestaria opiskelijaravintolaan.

Hyönteisravinto, ruokainnovaatiot, vegaaniruoka, luomu, Reilu kauppa, hävikkiruoka – meidät UniCafessa tunnetaan fiksujen ja kestävien valintojen mahdollistajana ja opiskelijaruokailun tulevaisuuden suunnannäyttäjänä. Tervetuloa mukaan!

Työssäsi vastaat suuren opiskelijaravintolan keittiön liikeidean ja toimintamallien mukaisesta laadukkaasta päivittäistoiminnasta ja palvelusta sekä töiden organisoinnista. Toimit ravintolapäällikön alaisuudessa ja keittiötyöntekijöiden esihenkilönä.

Koulutuksella ja kokemuksella hankittu ammattitaito sekä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen antavat edellytykset työssäsi onnistumiseen. Sinulta löytyy suurkeittiöalan, tilausravintolatoiminnan ja ketjutoiminnan kokemusta sekä halua tulosvastuulliseen ja menestyksekkääseen ravintolan keittiön johtamiseen. Olet reipas ravintola-alan osaaja, jolla riittää virtaa ja hymyä tiukemmassakin työtahdissa.

Tarjoamme loistavat henkilöstöedut, päiväpainotteisen työn, huikean asiakaskunnan, hyvän työilmapiirin ja osaavien ammattilaisten tuen työssäsi. Työpaikan, jossa sinun on helppo viihtyä ja kasvaa.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian!

Odotukset

  • Esimiestyö
  • Keittiömestari
Toimiala: Ravintola ja hotelli
Työsuhteen laatu: Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Sijainti: Helsinki
Hakuaika: 11.01.2019 - 01.02.2019