Kassa/Myyjiä Ylöjärvelle ja Kuruun

Ylöjärvi

Opteam logo

Pirkanmaan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama, vastuullisesti palveleva paikallinen yritys, joka toimii osana S-ryhmää. Osuuskauppa harjoittaa päivittäistavara- ja käyttötavarakauppaa, ravintolakauppaa sekä polttoneste- ja liikennemyymäläkauppaa. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille.

Lue lisää yrityksestä ›

Hei, sinä reipas kaupan alan taitaja, etsintäkuulutamme kassaosaajia Ylöjärvelle ja Kuruun!

Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?

Etsimme kassaosaajia työskentelemään kauttamme asiakasyritykseemme Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkoihin Ylöjärvelle ja Kuruun.

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Kassaosaajan työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan.

Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa. Opteamin kautta työskennellessäsi pääset itse vaikuttamaan käytettävyyteesi. Työtä on tarjolla tuntityönä Pirkanmaan alueella.

Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on reipas asenne työhön. Työssä hyödyksi on alan koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä. Onhan sinulla ikärajapassi sekä veikkauskortti? Tarvittaessa ohjeistamme näiden suorittamiseen.

Toivomme työnhakijalta:

  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

  • paineensietokykyä

  • suomen kielen taitoa

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia työkohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva kassaosaaja, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Odotukset

  • S-kassa
  • Ikärajapassi
  • Veikkaus
Toimiala: Kauppa ja asiakaspalvelu
Työsuhteen laatu: Tuntityö
Työsuhteen kesto: Ei määritelty
Sijainti: Ylöjärvi
Hakuaika: 17.12.2018 - 31.01.2019