Juhlamestari

Raisio

Juhlamaailma on pohjoismaiden suurin juhlatarvikkeiden sekä ilmapallojen verkkokauppa ja erikoismyymäläketju. Juhlamaailma on todellinen juhlanjärjestäjän aarreaitta, josta juhlanjärjestäjä löytää tuhansia tuotteita ja saa kaiken juhlien järjestämiseen ja hauskanpitoon.

Lue lisää yrityksestä ›

Juhlamestareita Juhlamaailmaan!

Tämä työ on yhtä juhlaa – haemme kahta juhlamestaria määräaikaiseen työsuhteeseen, juhlatarvikkeiden aarreaittaan!

Tässä riemukkaan värikkäässä liikkeessä työnkuvasi ei koostu ainoastaan kassan käytöstä ja hyllytyksestä, vaan olet todellinen juhlien ammattilainen, juhlamestari: Autat asiakkaita juhlien ideoinnissa, suosittelet tuotteita ja varmistat että asiakas saa avun juuri omannäköistensä juhlien järjestämiseen, olipa kyseessä sitten lastenkutsut, polttarit, rapujuhlat tai vaikka tarve erityisen suurelle määrälle ilmapalloja.

Toivomme juhlamestareilta juhlien suunnittelussa tarvittavaa idearikkautta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta. Haemme tehtävään sinua, jolta löytyy aiempaa kokemusta kaupan alalta sekä aktiivista otetta asiakkaiden lähestymiseen ja tuotteiden esittelemiseen. Tartut työhösi ennakkoluulottomasti ja käärit hihasi mielelläsi myös asiakkaiden tarvitessa apua suurten kantamusten kanssa..

Tarvitset työssä lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimme kahta myyjää uuteen Raision Myllyn myymälään. Kummallakin myyjällä on työtunteja noin 30 h/viikko liikkeen aukioloaikojen puitteissa.

Toivomme sinulta halua joustaa ja tehdä tarvittaessa myös enemmän tunteja, sillä esimerkiksi vapun ja halloweenin sesongeissa töitä riittää rutkasti enemmän.

Työt käynnistyvät viimeistään 18.02.2019.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Linda Nevanpää 010 8500 680 ma-ti 14-15.01.19 klo 09-11 tai linda.nevanpaa@@barona.fi.

Toimiala: Kauppa ja asiakaspalvelu
Työsuhteen laatu: Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Sijainti: Raisio
Hakuaika: 09.01.2019 - 27.01.2019