Jouluapulaisia Stockmannin Herkkuun

Uusimaa, Helsinki

Opteam logo

Rakastatko joulupöydän herkkuja? Haemme Stockmannin Herkkuun pääkaupunkiseudulle PALVELUTORIMYYJIÄ, KASSATYÖNTEKIJÖITÄ ja HYLLYTTÄJIÄ, joulunaluskauden tehtäviin. Etsimme työhön innostuneita tekijöitä, joilta löytyy energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

PALVELUTORIMYYJÄNÄ saat panna persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle: suosittelet tuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja hyvää meininkiä. Hakemamme palvelutorimyyjä on rohkea persoona joka uskaltaa lähestyä asiakkaita ja nauttii työstä joulunalusajan vilinässä. Aikaisempi kokemus palvelutorilla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta töitä on tarjolla myös uusille tulokkaille. Palvelutorityöskentelyssä tarvitset hygieniapassin.

KASSATYÖNTEKIJÄNÄ varmistat, että jokainen vierailu Herkussa päättyy mukavissa merkeissä. Haemme työhön asiakaspalveluhenkisiä ja kassatyössä viihtyviä henkilöitä, jotka työskentelevät tarmokkaalla mutta ystävällisellä otteella. Aiempi kokemus kassatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

HYLLYTTÄJÄNÄ varmistat, että Herkun valikoima on houkuttelevasti esillä ja asiakkaat löytävät toivomansa tuotteet muitta mutkitta. Edellytämme hyllyttäjiltä erityisesti reipasta asennetta ja mahtavaa motivaatiota hieman fyysisempään työhön tarttumiseen.

Tarjolla on erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, jotka sijoittuvat marras- tammikuulle. Edellytyksenä kaikissa työtehtävissä on täysi-ikäisyys sekä mahdollisuus sitoutua työskentelemään tavaratalon aukioloaikoina aamu-, päivä- ja iltavuorossa. Kerrothan hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan työt, kuinka olet käytettävissä tehtävään ja missä pääkaupunkiseudun Stockmann-tavaratalossa haluaisit mieluiten työskennellä: Helsingin keskustassa, Itiksessä, Tapiolassa vai Jumbossa.

Valintoja tehdään jo hakuajan ollessa käynnissä, joten hyppää mukaan Stockmannin jouluun hakemalla paikkaa pian!

Toimiala:Kauppa ja asiakaspalvelu
Työsuhteen laatu:Määräaikainen
Työsuhteen kesto:-
Sijainti:Uusimaa, Helsinki
Hakuaika:19.10.2017 - 26.11.2017
Vaadittu työkokemus:Alle 1v