Jouluapulaisia Stockmannille

Uusimaa, Helsinki

Opteam logo

Psst, viihdytkö joulupuuhissa? Haemme Stockmann -tavarataloihin pääkaupunkiseudulle MYYJIÄ ja LAHJAPAKKAAJIA joulunaluskauden tehtäviin. Etsimme työhön innostuneita tekijöitä, joilta löytyy energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

MYYJÄNÄ työskentelet tavaratalon eri osastoilla esimerkiksi pukeutumisen, urheilun, kodin tai kosmetiikan osastolla. Autat asiakkaita etsimään tavaratalon laajasta valikoimasta juuri ne oikeat lahjat ja maistuvimmat jouluherkut tai toimit kassalla skarppina asiakaspalvelijana. Aiempi kokemus kassatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta katsotaan tehtävässä eduksi, muttei ole välttämätöntä.

LAHJAPAKKAAJANA pääset joulupuuhista kutkuttavimman äärelle. Rapisevat käärepaperit, ihanat yllätykset ja antamisen ilo kulkevat tässä työssä sinun käsiesi kautta. Lahjapakkaamosta tarvitset ennen kaikkea ripeitä ja näppäriä sormia sekä hyvää visuaalista silmää.

Tarjolla on erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, jotka sijoittuvat marras- tammikuulle. Edellytyksenä kaikissa työtehtävissä on täysi-ikäisyys sekä mahdollisuus sitoutua työskentelemään tavaratalon aukioloaikoina aamu-, päivä- ja iltavuorossa. Kerrothan hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan työt, kuinka olet käytettävissä tehtävään ja missä pääkaupunkiseudun Stockmann-tavaratalossa haluaisit mieluiten työskennellä: Helsingin keskustassa, Itiksessä, Tapiolassa vai Jumbossa.

Valintoja tehdään jo hakuajan ollessa käynnissä, joten hyppää mukaan Stockmannin jouluun hakemalla paikkaa pian!

Toimiala:Kauppa ja asiakaspalvelu
Työsuhteen laatu:Määräaikainen
Työsuhteen kesto:-
Sijainti:Uusimaa, Helsinki
Hakuaika:19.10.2017 - 26.11.2017
Vaadittu työkokemus:Alle 1v