E-Commerce Specialist

Espoo

Yleiselektroniikka Oyj/ YE International on Suomen merkittävin komponentti- ja tuotantolaitetoimittaja vaativiin elektroniikka- ja tietoliikennekohteisiin. Konsernissa viidessä yhtiössä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa työskentelee 200 henkilöä.

Muutos ja mukautuminen on ollut yrityksemme DNA:ssa perustamisestamme lähtien, vuodesta 1969. Silloin aloimme myymään sen ajan huipputekniikka eli radioputkia ja osia stereoihin. Maailma on muuttunut ja niin mekin, joka päivä. Nyt tuotevalikoimaamme kuuluu n. miljoona eri komponenttia ja laitetta. Valmistaudu työskentelemään nopeita ratkaisuja tekevien ihmisten parissa ja opiskelemaan uutta tekniikkaa innovatiivisten yritysten kanssa. Sinun ei tarvitse olla elektroniikkaguru, mutta bisnes, tekniikka ja sen alati muuttuvat yksityiskohdat täytyy kiinnostaa niin paljon, että osaat hyödyntää mahdollisuudet kun niitä tulee vastaan.

Lue lisää yrityksestä ›

Kiinnostaako viimeisin teknologia? Tule mukaan tekemään siitä totta. Haemme nyt tuloksennälkäistä

E-COMMERCE SPECIALISTIA

kehittämään ja kasvattamaan verkkoliiketoimintaamme.

Tulevana nettikaupan asiantuntijanamme pääset näyttämään osaamisesi monipuolisessa, vastuullisessa tehtävässä. Vastaat verkkokaupan kehittämisestä ja myynnin kasvattamisesta yhteistyössä sisäisten sidosryhmien ja kumppaniverkoston kanssa. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja johtoryhmälle. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Olet tavoitehakuinen business-osaaja ja sinulla on jo muutaman vuoden kokemus verkkokaupan kehittämisestä. Hyödynnät työssäsi tehokkaasti online-analytiikkaa ja hallitset tuloksellisen digitaalisen markkinoinnin keinot. Sinulla on vahva analytiikan osaaminen ja näyttöjä sen käyttämisestä. Tuleva verkkokauppamme on Magento 2 pohjainen ja tulet sen kehitykseen mukaan. Henkilönä olet yrittäjähenkinen ja analyyttinen laadun tekijä ja työskentelet sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset verkkokauppaosaamisen lisäksi kykyä hahmottaa liiketoiminnan taloudelliset lainalaisuudet ja halua itsenäiseen vastuunkantoon. Englannin kielen taitosi on vahva ja arvostamme myös mahdollista venäjän kielen osaamistasi.

Nämä asiat uskomme sinulle

Johdat webmyyntiämme ja pidät huolen siitä, että digitaalinen kanava myy tehokkaimmalle mahdollisella tavalla tuotteitamme. Annamme vallan ja vastuun päättää mitä kehitämme seuraavaksi ja mitkä ovat parhaat keinot myydä tuotteitamme, mitä täytyy esitellä ja kuinka. Samoin kaikki muu mitä keksitkin joka tekisi toiminnastamme tehokkaampaa ja kannattavampaa verkkosivun antamin keinoin. Oletamme, että olet loputtoman utelias tutkimaan, kuinka yrityksemme ja toimittajamme toimivat ja kuinka nämä resurssit voi valjastaa parhaalla tavalla tukemaan verkkomyyntiä.

Mitä tarjoamme

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan kehittämään B-to-B verkkokauppaa ja omaa osaamistasi kansainvälisessä pörssiyhtiössä. Laadukkaat tuotteet, mukava ja osaava työyhteisö sekä myös verkkokaupan suomalaisten huippuasiantuntijoiden tuki organisaatiossa tarjoavat pohjan menestyksellesi. Kiinnostuitko? Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Laura Niemeltä laura.niemi@opteam.fi tai 050 3780862. Hae tehtävää viimeistään 23.11.

Vaatimukset

  • Verkkoanalytiikka
  • Digitaalinen markkinointi
  • Englannin kieli

Odotukset

  • Liiketoiminnan kehittäminen
Toimiala:Kauppa ja asiakaspalvelu
Työsuhteen laatu:Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto:Vakituinen
Sijainti:Espoo
Hakuaika:09.11.2017 - 23.11.2017